Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Γιώργος Καραϊβάζ: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις - Πίσω από τη δολοφονία του η Greek Mafia;

Οι εκτελεστές του ήρθαν από το εξωτερικό κι έχουν ήδη φύγει!

11 Απριλίου 2021 08:06
Γιώργος Καραϊβάζ: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις - Πίσω από τη δολοφονία του η Greek Mafia;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για τον Γιώργο Καραϊβάζ και τη στυγερή του δολοφονία, με τις Αρχές να εκτιμούν πως η Greek Mafia θα μπορούσε να βρίσκεται πίσω από το θάνατό του, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Αρμόδιοι αξιωματικοί κάνουν λόγο για «χαριστική βολή» στην δημοσιογραφία καθώς κάποιοι φαίνεται να επιθυμούσαν να «σιγήσει» η φωνή του γνωστού ρεπόρτερ.

Μάλιστα, κάνουν λόγο για modus operandi που παραπέμπει σε οργανωμένο έγκλημα, τη στιγμή που βρίσκεται στα χέρια των Αρχών βίντεο από τις κινήσεις των δραστών.

Σημειώνεται ότι η Greek Mafia έχει αιματοκυλήσει, κατά την τελευταία τριετία την Αθήνα με συμβόλαια θανάτου για τα οποία απευθύνονται σε γραφεία ενοικιάσεως εκτελεστών από το εξωτερικό.

Όπως αναφέρουν οι αρχές, αναθέτουν συμβόλαια θανάτου από συμφέρον, για επίδειξη δύναμης ή ακόμα και για κυριαρχικό καπρίτσιο. Σκοτώνουν όσους «στραβοκοιτάξουν», εκτελούν για παραδειγματισμό αντιπάλων ή στην προσπάθεια τους να προλάβουν να εξοντώσουν πιθανούς εχθρούς πριν να εξοντωθούν οι ίδιοι από αυτούς. Στόχος τους γίνεται όποιος «γνωρίζει» κάτι που δεν θα έπρεπε ή ακόμη κι όταν πιστεύουν κάτι τέτοιο για αυτόν.

Οι αρχές σε κάθε περίπτωση θα βάλουν στο μικροσκόπιο τα πάντα όσον αφορά τις δραστηριότητες του δημοσιογράφου, έρευνες και ρεπορτάζ, ώστε να μπορέσουν να εξάγουν συμπεράσματα για το εάν υπάρχει κάτι σε αυτές που ενδεχομένως να «ενόχλησε» την Greek Mafia καθώς είναι σαφές πως υπήρχε ξεκάθαρη εντολή για τον θάνατό του.

Γιώργος Καραϊβάζ: Εκτέλεση με… εξωτερική προέλευση

Οι επιτελείς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής δεν αποκλείουν οι εκτελεστές του δημοσιογράφου να ήρθαν στη χώρα μας από το εξωτερικό. Δηλαδή να πρόκειται για «πληρωμένους» εκτελεστές που έβαλαν την «υπογραφή» τους στο συμβόλαιο θανάτου του δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε χθες το Open TV οι εκτελεστές από το εξωτερικό είναι μία συχνή τακτική τα τελευταία χρόνια, ενώ αστυνομικός που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ανέφερε πως «πιθανότατα οι εκτελεστές δεν γνώριζαν καν ποιο είναι το θύμα τους».

Τέλος, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχουν αναχωρήσει ήδη από την Ελλάδα…

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share