Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επέστρεψε στις φυλακές Δομοκού ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Ο τρομοκράτης είχε τερματίσει την απεργία πείνας στις 14 Μαρτίου

9 Απριλίου 2021 18:28
Επέστρεψε στις φυλακές Δομοκού ο Δημήτρης Κουφοντίνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δημήτρης Κουφοντίνας: Στις φυλακές Δομοκού επέστρεψε ο Δημήτρης Κουφοντίνας το μεσημέρι της Παρασκευής, 27 μέρες από την στιγμή που σταμάτησε την απεργία πείνας. Ο τρομοκράτης μετά τη δήλωση του για τερματισμό της απεργίας πείνας στις 14 Μαρτίου είχε παραμείνει για περισσότερους από 10 μέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Λαμίας.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε και παρέμεινε φρουρούμενος σε απλό θάλαμο μέσα στο νοσοκομείο Λαμίας απ' όπου σήμερα το μεσημέρι κάτω από άκρα μυστικότητα και με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων μεταφέρθηκε και πάλι στις φυλακές Δομοκού.

Επέστρεψε στις φυλακές Δομοκού ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Δημήτρης Κουφοντίνας: Η επίσκεψη που έφερε το τέλος της απεργίας πείνας

Σύμφωνα με το LamiaReport, τον καταδικασμένο ως μέλος της 17Ν επισκέφτηκαν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας επισκέφτηκαν η σύζυγός του και ο γιος του, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους γιατρούς για την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η ανακοίνωση του γιατρών του Δημήτρη Κουφοντίνα, σύμφωνα με την οποία η κατάστασή του ήταν σε οριακό σημείο, με αποτέλεσμα σήμερα να φτάσουμε στη δήλωσή του, με την οποία γνωστοποίησε την απόφασή του να σταματήσει την απεργία πείνας.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε από το ΣτΕ το αίτημα του για προσωρινό "πάγωμα" της μεταγωγής του στο Δομοκό

Δημήτρης Κουφοντίνας: Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις απορρίφθηκε από το ΣΤΕ το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για την προσωρινή μεταγωγή του στο Δομοκό.

Απορρίφθηκε το αίτημα του.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Η απόρριψη του αιτήματος του

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για την έκδοση προσωρινής διαταγής με την οποία να “παγώνει” η απόφαση για την μεταγωγή του στις φυλακές Δομοκού.

Η πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαίρη Σάρπ απέρριψε το αίτημα του πολυισοβίτη, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε απεργία πείνας, λόγω ελλείψεως δικαιοδοσίας.

Η αίτηση ακύρωσης που έχει καταθέσει ο Δημήτρης Κουφοντίνας κατά της επίμαχης απόφαση της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Σοφίας Νικολάου θα συζητηθεί στην Ολομέλεια του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου στις 2 Απριλίου 2021. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα εξεταστεί και το αίτημα αναστολής του Δημήτρη Κουφοντίνα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share