Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πέθανε από κορωνοϊό, σε ηλικία 33 ετών, ο γιος του Σουγκλάκου!

Είδηση σοκ!

8 Απριλίου 2021 11:24
Πέθανε από κορωνοϊό, σε ηλικία 33 ετών, ο γιος του Σουγκλάκου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 33 ετών ο γιος του παλαίμαχου παλαιστή Απόστολου Σουγκλάκου, Χρήστος ο οποίος είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

Ο 33χρονος γιος του αείμνηστου Απόστολου Σουγκλάκου νοσηλευόταν με κορωνοϊό στον Ευαγγελισμό όπου μετά από επιπλοκές της νόσου κατέληξε.

Πρόκειται για ένα από τα τρία παιδιά του αείμνηστου εμβληματικού παλαιστή και ηθοποιού Απόστολου Σουγκλάκου που είχε στενούς δεσμούς με την Αμφιλοχία λόγω της συζύγου του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή στη μία το μεσημέρι στο κοιμητήριο Αμφιλοχίας.

Πέθανε από κορωνοϊό ο Έλληνας τραγουδιστής, Λευτέρης Μυτιληναίος

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 75 ετών, από κορωνοϊό, ο σπουδαίος τραγουδιστής Λευτέρης Μυτιληναίος.

Την είδηση γνωστοποίησε μέσω Facebook ο συνεργάτης του για χρόνια Γιάννης Μπουρνέλης.

«Μόλις πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος τραγουδιστής και καλός φίλος Λευτέρης Μυτιληναίος. Με τον Λευτέρη συνεργαστήκαμε για πολλές χρονιές στο ΑΚΡΟΝ αλλά και σε άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Σπουδαίος τραγουδιστής με επιτυχίες που ακούγονται μέχρι σήμερα…Καλό ταξίδι Λευτέρη μου, θα σε θυμόμαστε με αγάπη και νοσταλγία για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες…» έγραψε.

Σύμφωνα με το πληροφορίες, ο Μυτιληναίος τον τελευταίο καιρό διαβιούσε σε μονάδα φροντίδας στο Λουτράκι από όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου χτυπημένος από τον κορωνοϊό.

Η κηδεία του έγινε χθες στο Βέλο Κορινθίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share