Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κυπαρισσία: Αυτός είναι ο 39χρονος που δολοφονήθηκε στο κατάστημά του - Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό

«Φεύγω και πάω να φέρω το όπλο μου...»

7 Απριλίου 2021 19:41
Κυπαρισσία: Αυτός είναι ο 39χρονος που δολοφονήθηκε στο κατάστημά του - Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο ο τραγικός θάνατος του 39χρονου Κώστα Καρυτινού στην Κυπαρισσία, πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος δολοφονήθηκε από έναν 72χρονο μέσα στο κατάστημά του.

Ο άτυχος άνδρας ήρθε σε έντονη λογομαχία με τον 72χρονο συνταξιούχο λαχειοπώλη ο οποίος απ’ ένα σημείο και μετά φέρεται να έγινε ιδιαίτερα ερειστικός με τον ύψος του λογαριασμού που έπρεπε να πληρώσει στο κατάστημα εμπορίας ηλεκτρικών ειδών, αφού ο ηλικιωμένος ισχυρίστηκε πως του είχαν «φορτώσει» το λογαριασμό με χρεώσεις όπου δεν είχε υποπέσει.

Κυπαρισσία: Το χρονικό του θανάτου του 39χρονου

Το φονικό έγινε στις 12 το μεσημέρι. Μισή ώρα πριν, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε πάει στο κατάστημα με είδη τεχνολογίας για να πληρώσει κάποιον λογαριασμό.

Ο 39χρονος θέλησε να τον εξυπηρετήσει, όμως, φέρεται να λογομάχησαν για το ποσό που έπρεπε να καταβάλει ο 72χρονος, με αποτέλεσμα τελικά εκείνος να φύγει από το κατάστημα εκνευρισμένος. Μισή ώρα μετά, επέστρεψε, κρατώντας στα χέρια του ένα περίστροφο, μπήκε πίσω από το γκισέ που βρισκόταν ο 39χρονος και τον πυροβόλησε μία φορά στο στέρνο.

Ο 39χρονος διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να σωθεί. Ένας νεαρός άνδρας, παντρεμένος πρόσφατα που πριν από μόλις ένα χρόνο είχε αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

Αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας ήταν δύο πελάτες αλλά και μια υπάλληλος του καταστήματος, η οποία δεν μπορεί να συνέλθει από τα όσα είδε να γίνονται μπροστά στα μάτια της.

Ο 72χρονος συνταξιούχος λαχειοπώλης, φέρεται να είπε, αποχωρώντας εκνευρισμένος τη πρώτη φορά από το μαγαζί: «Φεύγω και πάω να φέρω το όπλο μου».

Ο ηλικιωμένος άνδρας έφυγε αλλά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν έδωσε σημασία στην απειλή.

Μετά τη πράξη του, ο 72χρονος, κρατώντας με το περίστροφο στο χέρι, παραδόθηκε μόνος του, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share