Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Ξεσπά η Ιωάννα μετά τη «συγγνώμη» της 36χρονης - «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αφόρητο πόνο που ένιωσα» (Video)

«Η καθοδηγούμενη συγνώμη της είναι μόνο ψεύτικες λέξεις...»

7 Απριλίου 2021 10:24
Επίθεση με βιτριόλι: Ξεσπά η Ιωάννα μετά τη «συγγνώμη» της 36χρονης - «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αφόρητο πόνο που ένιωσα» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Επίθεση με βιτριόλι: Στην άρνηση της Ιωάννας, της άτυχης κοπέλας που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι, προσκρούει η προσπάθεια της κατηγορούμενης να εμφανισθεί μεταμελημένη και να ζητήσει συγγνώμη.

Δέκα μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η 36χρονη ζήτησε συγγνώμη, δήλωσε μεταμέλεια για τις πράξεις της ενώπιον της ανακρίτριας και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Ιωάννα.

«Δεν στόχευσα ποτέ να τη σκοτώσω αλλά να την πονέσω και να την τραυματίσω… Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα αυτό. Για αυτό αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αυτής της πράξης. Θα τιμωρηθώ και καλώς θα τιμωρηθώ».

«Ψεύτικες λέξεις»

Σε αποκλειστική της δήλωση στο LIVENEWS, η Ιωάννα ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να δεχτεί τίποτα από τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή.

«Η καθοδηγούμενη συγνώμη της είναι μόνο ψεύτικες λέξεις που δεν μπορώ να λάβω υπόψιν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και τον μεγάλο πανικό που με κατέβαλε».

Το σοκ από την είδηση ότι εντελώς αναπάντεχα, 10 μήνες μετά την επίθεση, η κατηγορούμενη αποφάσισε να μιλήσει, ήταν μεγάλο.

Επίθεση με βιτριόλι: Οι αναζητήσεις της 36χρονης ενώ η Ιωάννα ήταν στο νοσοκομείο - «Πως να προκαλέσεις έμφραγμα!»

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά την ομολογία της 36χρονης που κατηγορείται για την επίθεση που έγινε στην Ιωάννα.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή T-Live αποκάλυψε ποιες ήταν οι αναζητήσεις που έκανε όσο καιρό το θύμα βρισκόταν στο νοσοκομείο. Παρόλο που η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε στην απολογία της πως δεν γνώριζε πώς ακριβώς λειτουργεί το οξύ, φαίνεται πως στις επόμενες αναζητήσεις που έκανε, προσπαθούσε να προμηθευτεί νέο τοξικό υγρό.

Οι αναζητήσεις της 36χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι:

  • Πώς να προκαλέσεις ανακοπή καρδιάς
  • Όπλα τιμές, στρυχνίνη δηλητήριο
  • Που πουλάνε υδροκυάνιο
  • Πώς να προκαλέσεις έμφραγμα
  • Φάρμακο για να προκαλέσεις ανακοπή
  • Θανατηφόρα αέρια
  • Δηλητήρια
  • Ατροπίνη, επίθεση με οξύ, θανατηφόρα ένεση

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share