Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ράγισε» καρδιές το «τελευταίο αντίο» του ΑΝΤ1 στην Μαίρη Μάτσα (Video)

Σε θλίψη έχει βυθιστεί ολόκληρη η οικογένεια του καναλιού

6 Απριλίου 2021 08:51
«Ράγισε» καρδιές το «τελευταίο αντίο» του ΑΝΤ1 στην Μαίρη Μάτσα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε θλίψη έχει βυθιστεί ολόκληρη η οικογένεια του ΑΝΤ1 και όχι μόνο εδώ και λίγες μέρες, μετά τον τραγικό χαμό της εικονολήπτριας της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, Μαίρης Μάτσα σε τροχαίο.

Το βράδυ της Δευτέρας, το κανάλι του Αμαρουσίου θέλησε να τιμήσει την μνήμη της Μαίρης Μάτσα με ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Βέβαια τη μέρα του θανάτου της ο ΑΝΤ1, προχώρησε σε μία σχετική ανακοίνωση ωστόσο οι ιθύνοντες του σταθμού θέλησαν να την αποχαιρετήσουν με τον τρόπο που της αρμόζει.

Το «τελευταίο αντίο» του ΑΝΤ1 στην Μαίρη Μάτσα

Μαίρη Μάτσα: Ποια ήταν η συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Καλημέρα Ελλάδα: Η Μαίρη Μάτσα έχασε τη ζωή της το πρωί της Πέμπτης σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Μεσογείων ενώ πήγαινε στο στούντιο από το οποίο «βγαίνει» η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη!

Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα όταν αρχικά το αυτοκίνητό της έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπαριέρες και στη συνέχεια έπεσε πάνω του ένα δεύτερο διερχόμενο όχημα.

Η Μαίρη Μάτσα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα της.

Συγκλονισμένοι από τον θάνατο της Μαίρης Μάτσα είναι όλοι οι συνάδελφοι στον ΑΝΤ1 και κυρίως η «οικογένεια» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

To “αντίο” του Γιώργου Παπαδάκη και των συναδέλφων της

Σήμερα, στο τέλος της εκπομπής του ο Γιώργος Παπαδάκης, συντετριμμένος και με τρεμάμενη φωνή, μίλησε για τον χαμό της συνεργάτιδάς του.

“Ήρθε η ώρα να σας πούμε γιατί όλοι εμείς αισθανόμαστε λίγο περίεργα, όχι λίγο περίεργα, τρισάθλια από το πρωί. Αφορά την οικογένειά μας εδώ και από το πρωί σφίγγουμε τα δόντια όλοι για να μπορέσουμε να κάνουμε την εκπομπή, να σας ακούσουμε…

Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας. Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα.

Πολλοί συνάδελφοι περνούσαν από εκεί, είδαν μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, είδαν το αυτοκίνητο, κατάλαβαν ότι πρόκειται για το δικό μας το κορίτσι… Πήραμε τηλέφωνο, είδαμε ότι δεν απαντούσε, κινητοποιηθήκαμε, πήγαμε εκεί που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, στη συνέχεια πήγαμε στο ΚΑΤ και το Μαράκι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε. Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία”.

Η Μαίρη Μάτσα ήταν για πολλά χρόνια η οπερατέρ της κάμερας 3, δίνοντας «στον αέρα» την εικόνα του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος την αποχαιρέτισε με εμφανή συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια, εκφράζοντας το συναίσθημα και τις σκέψεις όλων όσοι είχαν την χαρά να δουλέψουν μαζί της και να την ζήσουν ως συνάδελφο και φίλη.

Στο παρελθόν η Μαίρη Μάτσα είχε εργαστεί ως εικονολήπτρια για πολλά χρόνια σε εκπομπές του Mega.

Όταν έκλεισε το «μεγάλο κανάλι» η Μαίρη Μάτσα πήγε στον ΑΝΤ1, όπου τα τελευταία χρόνια χειριζόταν την «κάμερα 3», τον λεγόμενο γερανό, στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ενώ εργαζόταν και στο Shopping Star.

Δείτε φωτογραφίες της Μαίρης Μάτσα:

νεκρή συνεργάτιδα του Παπαδάκη

Κοπέλα σκοτώθηκε Μαίρη Μάτσα: Ποια ήταν η συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη

TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share