Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Έξαλλη η Ιωάννα με την απολογία της 36χρονης - «Δεν πείθει κανέναν, απλά πήγε να πει το ποίημά της»

Συνεχίζει στην επίθεση ο δικηγόρος της

5 Απριλίου 2021 20:34
Επίθεση με βιτριόλι: Έξαλλη η Ιωάννα με την απολογία της 36χρονης - «Δεν πείθει κανέναν, απλά πήγε να πει το ποίημά της»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Έξαλλη ήταν η Ιωάννα μετά την απολογία της 36χρονης για τη ρίψη του καυστικού υγρού πάνω της, όπως μετέδωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, τονίζοντας πως η πράξη της αυτή ήταν καλοστημένη, χωρίς να πείθει οποιονδήποτε.

Μιλώντας στο Mega, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας, σημείωσε ότι στην απολογία αυτή δεν απαντήθηκαν δύο σημαντικά ερωτήματα, όπως ο λόγος που προχώρησε σε αυτή την πράξη, αλλά και το από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι.

Επίθεση με βιτριόλι: Το σχόλιο του Απόστολου Λύτρα για την απολογία της 36χρονης

«Είναι ένα κείμενο που το αποστήθισε και πήγε απλά να πει το ποίημα της στην ανακρίτρια».

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι η κατηγορούμενη κατά την απολογία της δεν απάντησε στα βασικά ερωτήματα που της έθεσε η ανακρίτρια, δηλαδή στο πώς και από πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό αλλά και τον λόγο για τον οποίο προχώρησε στην εγκληματική της πράξη.

«Είναι μια καλοστημένη απολογία που δεν έχει να προσφέρει τίποτα».

Κρίσιμος, σύμφωνα με τον συνήγορο του θύματος, είναι και ο χρόνος αλλά και ο τρόπος της απολογίας, ο οποίος έγινε έτσι «ώστε ουσιαστικά να μην πει τίποτα».

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι», είπε ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας ότι η Ιωάννα εξορίστηκε όταν έμαθε τα όσα δήλωσε η δράστις.

«Η Ιωάννα εξοργίστηκε», κατέληξε ο κ. Λύτρας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share