Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: Βουτιά στο κενό για 13χρονη!

Ποια η κατάσταση της υγείας της;

5 Απριλίου 2021 20:06
Σοκ στην Κρήτη: Βουτιά στο κενό για 13χρονη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί στην Κρήτη η είδηση της πτώσης ενός 13χρονου κοριτσιού σήμερα (5/4) το απόγευμα στην περιοχή του Ξηροπόταμου Ηρακλείου, με τις συνθήκες να μην έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Κρήτη: Οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της 13χρονης

Σύμφωνα με το flashnews.gr, κοπέλα έχει τραυματιστεί ελαφρά. Στο σημείο άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο διεκόμισε την τραυματία στο ΠΑΓΝΗ, τη στιγμή που το νησί έχει σοκαριστεί με μια ακόμη θλιβερή είδηση.

13χρονη στην Κρήτη έπεσε στο κενό

Όπως αναφέρει το cretapost, ο γιατρός του ΕΚΑΒ που το εξέτασε διαπίστωσε ότι έχει θλαστικά τραύματα, ενώ ερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε η πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Κτηνωδία στην Κρήτη: Πυροβόλησαν και σκότωσαν σκυλάκι αφού πρώτα το βασάνισαν!

Aπάνθρωπη κτηνωδία στην Κρήτη. Κάποιος ή κάποιοι «εκτέλεσαν» ένα μικρό σκυλάκι με τους γείτονες να «φωτογραφίζουν» τον φερόμενο ως δράστη.

Το έγκλημα στην Κρήτη με θύμα για μία ακόμη μία φορά ένα ζώο σόκαρε τον Ρουφά του Δήμου Φαιστού. Σύμφωνα με το Creta24.gr, το σκυλάκι μόλις 8 μηνών βρήκε νεκρό ο ιδιοκτήτης του που κατοικεί στην περιοχή.

Το άτυχο ζώο πυροβολήθηκε με καραμπίνα και εννιάβολα σφαιρίδια. Έφερε τρεις τρύπες στο στήθος και τέσσερις στην κοιλιά. Μάλιστα, πριν το πυροβολήσουν το είχαν βασανίσει και του είχαν σπάσει τα δύο μπροστινά πόδια…

Οι υποψίες στρέφονται σε ένα άτομο, το οποίο στο παρελθόν φέρεται να έχει ρίξει φόλες και να έχει δηλητηριάσει άλλα τέσσερα σκυλιά στην ίδια περιοχή. Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Θηριωδία: Οδηγός έσερνε σκύλο με αυτοκίνητο! (Video)

Εικόνες απίστευτης θηριωδίας καταφτάνουν από το Καζακστάν, με ένα αυτοκίνητο να σέρνει δεμένο ένα σκυλί στους δρόμους της πόλης Ατιράου.

Το υλικό τραβήχτηκε στις 7 Ιανουαρίου και οι εικόνες σοκάρουν. Το βίντεο κατέγραψε οδηγός με την κάμερα του παρμπρίζ και βλέπουμε ακόμα και αίμα στον δρόμο από το τραγικό τετράποδο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου οδηγούσε χωρίς να πολυσκοτίζεται για τα κορναρίσματα και τις εκδηλώσεις αποδοκιμασίας των άλλων αυτοκινήτων.

Ο άντρας που τραβά το βίντεο αποφάσισε κάποια στιγμή να κάνει κάτι. Πέρασε το προπορευόμενο όχημα και το ανάγκασε να σταματήσει. Ένας δεύτερος οδηγός σταμάτησε επίσης για βοήθεια.

Ο εκπρόσωπος της φιλοζωικής που πήρε το τραυματισμένο ζώο δήλωσε: «Ο άντρας βγήκε έξω από το αυτοκίνητο και ρώτησε: ‘‘Γιατί το κάνεις αυτό;’’. Δεν πήρε απάντηση. Πήρε απλώς το σκυλί, το έριξε στο πορτμπαγκάζ του και έφυγε. Όλος ο δρόμος ήταν καλυμμένος με αίματα».

Η ομάδα ακτιβιστών Kind Hearts έγραψε κατόπιν στα κοινωνικά μέσα πως ο σκύλος «σώθηκε θαυματουργά» από το βασανιστήριο του οδηγού.

Η αστυνομία δήλωσε πως ο άντρας ισχυρίστηκε ότι μετέφερε απλώς τον σκύλο για έναν φίλο. Είπε ακόμα πως στην πορεία άνοιξε το πορτμπαγκάζ και το ζώο έπεσε έξω.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share