Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Παππούς φέρεται να βίαζε την ανήλικη εγγονή του

Ο παππούς συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού κατ' εξακολούθηση και αναμένεται να απολογηθεί

5 Απριλίου 2021 11:55
Παππούς φέρεται να βίαζε την ανήλικη εγγονή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έναν εφιάλτη φαίνεται πώς ζούμε μια 17χρονη κοπέλα, η οποία φέρεται να είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παππού της επί επτά ολόκληρα χρόνια, σε περιοχή των βορείων προαστίων της Αθήνας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η κοπέλα αποκάλυψε στη μητέρα της τα όσα βίωνε απ΄ όταν ήταν 10 ετών και εκείνη κατήγγειλε τον 83χρονο πατέρα της στην αστυνομία.

Αφορμή για να εξομολογηθεί τα όσα βίωνε η 17χρονη φαίνεται να στάθηκε ένα ειρωνικό σχόλιο του παππού της για τη σεξουαλική κακοποίηση της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη, Σοφίας Μπεκατώρου που συντάραξε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και ήταν αφορμή να μιλήσουν δεκάδες γυναίκες για τις δικές τους ανάλογες, τραυματικές εμπειρίες. Ωστόσο έρχονται αλλαγές στο νόμο για τους βιασμούς ανηλίκων, τι αναφέρει το νομοσχέδιο του υπουγείου Δικαιοσύνης.

Μέχρι στιγμής, στο τμήμα Ανηλίκων Αττικής που διαχειρίζεται την υπόθεση, έχουν καταθέσει η 17χρονη με τη βοήθεια των ειδικών παιδοψυχολόγων, η μητέρα της κοπέλας, καθώς και ο θείος και γιος του 83χρονου. Ο παππούς συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού κατ' εξακολούθηση και αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Παππούς φέρεται να βίαζε την ανήλικη εγγονή του

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα δίωξη για βιασμό σε βάρος του - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Δημήτρης Λιγνάδης: Άλλη μια ακόμη κατηγορία για αδίκημα βιασμού βαραίνει πλέον το προφυλακισμένο σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη και ήδη κατηγορούμενο για βιασμό κατά συρροή. Η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε σε βάρος του σκηνοθέτη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό βάσει της μήνυσης που είχε καταθέσει στις αρχές Μαρτίου νεαρός άνδρας, μετά την προφυλάκιση του κατηγορούμενου.

Πρόκειται για τον τρίτο κατά σειρά μηνυτή που έχει στραφεί κατά του Δημήτρη Λιγνάδη υποστηρίζοντας ότι βιάστηκε στο διαμέρισμα του σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο το 2018. Ο Δημήτρης Λιγνάδης στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργήθηκε, έδωσε έγγραφες εξηγήσεις διά υπομνήματος αρνούμενος την κατηγορία.

Υποστήριξε δε, ότι δεν γνωρίζει καν τον μηνυτή και πως το περιεχόμενο της μήνυσης αποτελεί φανταστικό σενάριο. Στο μικροσκόπιο της εισαγγελικής έρευνας είχαν μπει και οι αναφορές του μηνυτή ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης του είχε επιδείξει πορνογραφικό υλικό στον υπολογιστή του, ωστόσο από την σχετική έρευνα που διενεργήθηκε μέσω της αστυνομίας δεν προέκυψε κάτι μεμπτό.

Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην 19η τακτική ανακρίτρια, η οποία αναμένεται να καλέσει σε απολογία τον Δ. Λιγνάδη. Ωστόσο στην αντεπίθεση φαίνεται πως περνά ο δικηγόρος του γνωστού σκηνοθέτη τονίζοντας πως δεν έχει δει πιο βρώμικο στήσιμο.

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα δίωξη για βιασμό σε βάρος του

Τι αναφέρει η νέα μήνυση

Πιο συγκεκριμένα ο τρίτος μηνυτής καταγγέλλει τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη για βιασμό του μέσα στο διαμέρισμα του. «Ξαφνικά ένιωσα το σώμα μου να πυρακτώνεται, το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι μου, θόλωσε η όραση μου και άρχισα να χάνω την αίσθηση του περιβάλλοντος» περιγράφει ο μηνυτής που δεν έχει σχέση με το χώρο του θεάτρου και προσθέτει: «Σωριάστηκα λιπόθυμος στον καναπέ.

Όταν ξύπνησα, δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει, βρέθηκα ξαπλωμένος στον καναπέ και γυμνός από τη μέση και κάτω. Ζαλισμένος όπως ήμουν και χωρίς να έχω επανακτήσει πλήρως τον έλεγχο των αισθήσεων μου, τον ρώτησα «τι έγινε», τι μου έκανες;» κι αυτός με ειρωνικό ύφος μου απάντησε «έλα τώρα που δε σ’ άρεσε».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share