Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Πάτρα: Νεκρή γυναίκα που πήδηξε από τον 3ο όροφο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

Τραγωδία!

5 Απριλίου 2021 07:33
Θρίλερ στην Πάτρα: Νεκρή γυναίκα που πήδηξε από τον 3ο όροφο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, σημειώθηκε τραγωδία στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, καθώς μια γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της, προκαλώντας σοκ στους πάντες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24, η γυναίκα ηλικίας 65 ετών για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα πηδώντας από τον 3ο όροφο του νοσηλευτηρίου στο κενό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Όσοι βρέθηκαν μπροστά στο τραγικό περιστατικό, αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα, αλλά ήταν ήδη αργά. Η 65χρονη ήταν νεκρή. Παράλληλα, δείτε εδώ τι συνέβη στην Πάτρα με την επίσκεψη του Πέτσα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πάτρα: Έτρεχε γυμνός για να γιορτάσει το αρνητικό rapid test

Αυτά συμβαίνουν μόνο στη Πάτρα: Ένας νεαρός είπε να γιορτάσει το γεγονός ότι δεν ήταν θετικός στον κορωνοϊό, τρέχοντας γυμνός στον δρόμο. Λίγο υπερβολικά είπε να γιορτάσει ένας νεαρός στην Πάτρα το γεγονός ότι δεν είχε κολλήσει κορωνοϊό. Ο πρωταγωνιστής του συγκεκριμένου περιστατικού, μάλλον είχε έντονη ανησυχία τις τελευταίες μέρες ότι η Covid του είχε χτυπήσει την πόρτα.

Έτρεχε γυμνός για να γιορτάσει το αρνητικό rapid test

Έτσι, αποφάσισε να πάει στο Επιμελητήριο Αχαΐας όπου διεξάγονται καθημερινά rapid test. Περίμενε στην σειρά του λοιπόν, έκανε την εξέταση και σύμφωνα με το thebest.gr, περίμενε για το αποτέλεσμα.

Όταν λοιπόν του είπαν ότι είναι αρνητικό, άρχισε να το... πανηγύριζε με κάπως ασυνήθιστο τρόπο. Έβγαλε το παντελόνι και το εσώρουχό του, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ και άρχισε να τρέχει στην Ρήγα Φεραίου.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ο κόσμος που περνούσε εκείνη τη στιγμή, βλέποντας τον, έμεινε με ανοιχτό το στόμα. Μάλιστα, κάποιοι του έκαναν παρατήρηση, όμως δέχθηκαν φραστική επίθεση από τον θερμόαιμο νεαρό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share