Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ριφιφί» στο Ψυχικό: «Φως» στα στίγματα των κινητών του 58χρονου - Που στρέφονται οι νέες έρευνες

Που πήγε αμέσως μετά το «χρυσό» πλιάτσικο και με ποιους συνομίλησε - Ραγδαίες εξελίξεις

4 Απριλίου 2021 13:31
«Ριφιφί» στο Ψυχικό: «Φως» στα στίγματα των κινητών του 58χρονου - Που στρέφονται οι νέες έρευνες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ριφιφί» στο Ψυχικό: Τα στίγματα των τριών κινητών του 58χρονου οδηγούν τους αστυνομικούς στο θησαυρό των 8 εκατομμυρίων ευρώ. Σε νέα φάση περνούν οι έρευνες της Ασφάλειας μετά τα αποτελέσματα από τις άρσεις των κινητών. Επίσης, μια γυναίκα που φέρεται να είχε φιλικές σχέσεις με τον 58χρονο που κατηγορείται για το ριφιφί σε τέσσερις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό, ήταν αποκαλυπτική στην κατάθεσή της.

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ θα έχουν στα χέρια τους τα σημεία που κινήθηκε ο 58χρονος, ειδικά τις ώρες μετά τις επισκέψεις του στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας του Ψυχικού.

Που πήγε δηλαδή το μεσημέρι της 21ης και 22ας Οκτωβρίου, αμέσως μετά το «χρυσό» πλιάτσικο, που κινήθηκε και με ποιους συνομίλησε. Ελπίζουν ότι με οδηγό τις άρσεις και τα στίγματα του κινητού θα χαρτογραφήσουν τις κινήσεις του 58χρονου και θα σχηματίσουν έναν κύκλο με τα δρομολόγια και τις επαφές που ίσως τους οδηγήσουν στις κρυψώνες.

Βέβαια, όπως λένε χαρακτηριστικά για να έχουν στο πιάτο τον «χάρτη» του 58χρονου μοναδική προϋπόθεση είναι να κουβαλούσε πάνω του έστω και κλειστό ένα από τα τρία κινητά του τηλέφωνα.

«Ριφιφί» στο Ψυχικό:

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για την αναζήτηση πιθανών συνεργών που βοήθησαν ή συμμετείχαν στο colpo grosso που σχεδίασε και εκτέλεσε ο 58χρονος. Σε αυτό το κομμάτι των ερευνών βασικό ρόλο παίζει ο 52χρονος Μπαγκλντεσιανός που ο 58χρονος είχε διορίσει πρόεδρο του ινστιτούτου ομορφιάς.

Ένα μυστηριώδες πρόσωπο τον οποίο κανένας, δεν είχε δει, ούτε ποτέ είχε συνομιλήσει τηλεφωνικά μαζί του, πλην του συζύγου της, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι ένα πρόσωπο - φάντασμα το οποίο ο 58χρονος «φύτεψε» για να του φορτώνει τις βρώμικες δουλειές του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share