Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ - Η πλειονότητα δεν φορούσε μάσκα

Συμμετείχαν πάνω από 1.000 άτομα!

4 Απριλίου 2021 11:25
Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ - Η πλειονότητα δεν φορούσε μάσκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περισσότερα από 1.000 άτομα συμμετείχαν σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε χθες (03/04) το βράδυ, στην πλατεία Χημείου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, η πλειονότητα δεν φορούσε μάσκα, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Συγκεκριμένα, στο κορωνοπάρτι βρίσκονταν φοιτητές και μη, οι οποίοι διασκέδαζαν με μουσική και αλκοόλ. Η προσέλευση των συμμετεχόντων στο πάρτι ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου και συνεχίστηκε μέχρι τα μεσάνυχτα, ενώ η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τέλος, η Αστυνομία παρακολουθούσε διακριτικά το πάρτι μέσω των δυνάμεων ασφαλείας. Τα πληρώματα των περιπολικών και των δικύκλων που περιπολούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έλαβαν εντολή να μην διέρχονται μπροστά από την πλατεία Χημείου για να μην προκληθεί επεισόδιο. Στο σημείο, να σας θυμίσουμε, ότι η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο κόκκινο.

Δείτε το βίντεο:

Θεσσαλονίκη - Η ανάρτηση του δημάρχου για το λιανεμπόριο

"Σε συνέχεια έκτακτης συνεδρίασης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι κορωνοϊού Covid-19 που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 2 Απριλίου και λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα ανησυχητική επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζουν οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Αχαΐας, αποφασίζεται η αναστολή επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5 Απριλίου στις τρεις αυτές ΠΕ και έως τη Δευτέρα 12 Απριλίου", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

undefined

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή του, χαρακτηρίζει "αιφνιδιαστική" και "δυσάρεστη" την εξαίρεση της Θεσσαλονίκης από το άνοιγμα του λιανεμπορίου την προσεχή Δευτέρα 5/4, τη στιγμή μάλιστα που "όλοι ανέμεναν το αντίθετο", υπογραμμίζει.

"Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις έκαναν τον προγραμματισμό τους, και μετά από τόσους μήνες πιστής αντιμετώπισης των μέτρων, μήνες οικονομικής ζημίας και κλειστών καταστημάτων, δικαιούνται καλύτερης αντιμετώπισης», σημειώνει χαρακτηριστικά, και τονίζει ότι «οι συνεχείς αλλαγές αποφάσεων και οι ανατροπές απομειώνουν την αξιοπιστία, προκαλούν σύγχυση και εν τέλει υποσκάπτουν τη συλλογική προσπάθεια".

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share