Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Άδωνις Γεωργιάδης: Υποβλήθηκε σε εγχείρηση δισκοκήλης

Η εγχείρηση πήγε καλά!

4 Απριλίου 2021 09:08
Άδωνις Γεωργιάδης: Υποβλήθηκε σε εγχείρηση δισκοκήλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλά φαίνεται πως πήγε η εγχείρηση δισκοκήλης που υποβλήθηκε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα, εφόσον η μετεγχειρητική κατάστασή του εξελιχθεί ομαλά, τότε θα μπορέσει να πάρει άμεσα εξιτήριο από το ΚΑΤ.

Ωστόσο, όπως είναι λογικό η επιστροφή στην καθημερινή ρουτίνα του θα καθυστερήσει μιας και τις επόμενες ημέρες απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή για την πλήρη αποκατάσταση, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Έτσι, θα αρκεστεί στην τηλεργασία!

Άδωνις Γεωργιάδης εγχείρηση

Ο ίδιος έγραψε στο Twitter: "Μετά από εβδομάδες ταλαιπωρίας με μεγάλο πόνο στο πόδι μου, την Πέμπτη έπαθα μια σοβαρή κρίση με αίσθηση μυϊκής αδυναμίας. Οι γιατροί εισηγήθηκαν εσπευσμένη χειρουργική επέμβαση άνευ αναβολής. Χειρουργήθηκα στο ΚΑΤ με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστώ το προσωπικό του όλα πήγαν καλά".

Άδωνις Γεωργιάδης - Όσα είχε αναφέρει για τα καταστήματα πριν μπει στο χειρουργείο

«Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, τα καταστήματα θα ξανακλείσουν», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, «πρέπει να τηρηθούν το ραντεβού, το τρίωρο, το sms. Αν δεν τηρηθούν, θα έχουμε πρόβλημα». Επίσης, την εκτίμησή του για το πότε θα επαναλειτουργήσει ο κλάδος της εστίασης, που έχει πληγεί έντονα από την πανδημία του κορωνοϊού, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι ο κόσμος των επιχειρήσεων και του εμπορίου θα τηρήσει τα μέτρα με θρησκευτική ευλάβεια», πρόσθεσε, αναφέροντας πως όλοι είναι απολύτως συνειδητοποιημένοι για το στοίχημα- ρίσκο που έχει παρθεί για την μερική λειτουργία του λιανεμπορίου.

Ερωτηθείς για το χρονικό διάστημα που θεωρείται ικανό ώστε να ληφθεί απόφαση για κανονικό άνοιγμα των καταστημάτων, ο υπουργός σχολίασε πως έχουμε δρόμο σε αυτό το θέμα, καθώς θα πρέπει να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί, να φτιαχτεί το τείχος ανοσίας και να μειωθεί σε σημαντικό βαθμό το κύμα του ιού.

«Ας εμπεδώσουμε καλά ότι πάμε σε μια πολύ αυστηρή λειτουργία της αγοράς, με πολύ συγκεκριμένους κανόνες έτσι ώστε να μην έχουμε πρόβλημα», είπε ακόμη ο υπουργός.

Όσον αφορά τα πολυκαταστήματα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι το άνοιγμα τους θα είναι το επόμενο βήμα και δεν αποκλείεται να γίνει εντός του Απριλίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share