Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που δέχθηκε δολοφονική επίθεση - «Πίστεψα ότι δεν θα με βρει κανείς» (Video)

Σοκάρει με την περιγραφή του

2 Απριλίου 2021 21:22
Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που δέχθηκε δολοφονική επίθεση - «Πίστεψα ότι δεν θα με βρει κανείς» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Για όσα δραματικά βίωσε κατά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από τον όχλο στη Νέα Σμύρνη μιλά για πρώτη φορά ο 28χρονος Ειδικός Φρουρός. Ο ίδιος δηλώνει πως αυτά τα λίγα λεπτά στα χέρια των βασανιστών του, τού φάνηκαν αιώνας, ενώ ήταν σίγουρος πως δεν θα γλυτώσει.

Ο αστυνομικός περιέγραψε τη σκηνή της κτηνώδους επίθεσης σε βάρος του στα γεγονότα στις 9 Μαρτίου. Το σημαντικότερο είναι το μήνυμα ενότητας και ανθρωπιάς που στέλνει, τονίζοντας ότι δεν κρατά καμία κακία στους δράστες. Μάλιστα συμπληρώνει οτι περιστατικά βίας δεν πρέπει να υπάρχουν από όποια πλευρά κι αν προέρχονται.

«Aν θυμάμαι καλά το περιστατικό διήρκησε δύο λεπτά. Ομολογώ όμως ότι φάνηκε σαν αιώνας. Ομολογώ ότι για κάποια δευτερόλεπτα αυτό που μου πέρασε από το μυαλό είναι ότι δεν θα με βρει κανένας από τη δικιά μου ομάδα είτε από άλλη υπηρεσία κι ότι η επίθεση και το μένος του κόσμου δεν θα κοπάσει ποτέ.

Τα χτυπήματα τα οποία βίωσα τη στιγμή που βγήκε το κράνος ήταν ως επί το πλείστον πίσω από το κεφάλι μου. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι χειρότερο όπως για παράδειγμα που έγινε μια προσπάθεια να παρθεί το όπλο» είπε αρχικά για την επίθεση που δέχθηκε.

Για να συμπληρώσει: «Εκείνη τη στιγμή που έγινε το περιστατικό θεώρησα καλύτερο να έρθω να προστατέψω όσο γίνεται τον εαυτό μου να προστατέψω το υπηρεσιακό του όπλο για να μην ακολουθήσει κάτι χειρότερο» περιγράφει. «Το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον ότι δεν τραυματίστηκε και πληγώθηκε κανένας εκτός από μένα».

Παράλληλα, τον διάλογο που είχαν οι αστυνομικοί με το κέντρο επιχειρήσεων την ώρα που ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ δεχόταν την επίθεση από τις ορδές κουκουλοφόρων στη Νέα Σμύρνη έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share