Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στη Βρετανία ο Δημήτρης Άνθης - Αναζητά στοιχεία για την εξαφάνιση του αδελφού του

Τι αναφέρει για τους φίλους του Στάθη!

1 Απριλίου 2021 15:29
Στη Βρετανία ο Δημήτρης Άνθης - Αναζητά στοιχεία για την εξαφάνιση του αδελφού του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δημήτρης Άνθης: Στη Βρετανία βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Δημήτρης Άνθης ψάχνοντας απαντήσεις για την εξαφάνιση του αδελφού του, Στάθη. Ο Στάθης Άνθης εξαφανίστηκε στο Ντέβον στις 8 Μαρτίου, έχοντας μαζί του μόνο το πορτοφόλι του και την ταυτότητά του και από τότε η οικογένειά του και οι φίλοι του τον αναζητούν εναγωνίως.

Ο Δημήτρης Άνθης μόλις ολοκληρωθεί η υποχρεωτική καραντίνα θα πάει στο σημείο της εξαφάνισης για να προσπαθήσει να μάθει ο ίδιος τι απέγινε ο αδερφός του. Ο Δημήτρης Άνθης, όπως γράφει το plymouthherald.co.uk, βρίσκεται σε υποχρεωτική καραντίνα 10 ημερών πριν συμμετάσχει στην αναζήτηση για τον αδελφό του όπου μετακόμισε εκεί πριν από τρία χρόνια.

«Η αστυνομία μού είπε ότι δεν έχει ακόμη απαντήσεις. Υπάρχουν τόσες πολλές ερωτήσεις στις οποίες δεν έχω απαντήσεις. Το να χαθεί, είναι εντελώς πέρα από το χαρακτήρα του. Είναι γεμάτος ζωή και πολύ χαρούμενο άτομο.

Στη Βρετανία ο Δημήτρης Άνθης - Αναζητά στοιχεία για την εξαφάνιση του αδελφού του

Τι αναφέρουν οι φίλου του Στάθη Άνθη

Οι φίλοι του στο Ηνωμένο Βασίλειο μου έχουν πει ότι κάθε φορά που τους ενοχλούσαν ή κάτι τους ενοχλούσε, ο αδερφός μου ήταν πάντα εκεί για να τους ενθαρρύνει και να τους κάνει να νιώσουν καλύτερα. Μόλις βγω από την καραντίνα, θέλω να ψάξω να ανακαλύψω τι συνέβη στον αδερφό μου. Θα πάω στο Burgh Island και θα μιλήσω με το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι ένα από τα μέλη του προσωπικού τον είδε τελευταία τη Δευτέρα το πρωί της 8ης Μαρτίου, γύρω στις 4.30 π.μ. Τον είδε να βγαίνει από ένα παράθυρο στο ισόγειο όπου ζούσε και δεν ξέρει γιατί εξαφανίστηκε έτσι.

Μου είπαν ότι πριν, είχε πάει στο Πλύμουθ για το Σαββατοκύριακο με έναν φίλο που τον επέστρεψε πίσω στο Burgh Island στις 4 το πρωί. Γιατί επέστρεψε εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω. Δεν έχω τις απαντήσεις». Η τελευταία φορά που ο Δημήτρης μίλησε στον αδερφό του ήταν τρεις ημέρες πριν εξαφανιστεί. «Ήταν καλά, αλλά είπε ότι ήταν λίγο αγχωμένος για την καραντίνα και ότι το πάλευε. Του είπα ότι βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση.

Δεν είχε άλλα ψυχολογικά προβλήματα. Αν έκρυβε κάτι από εμένα ή την οικογένειά μου, δεν μπορώ να το ξέρω». Ο Στάθης Άνθης ξεκίνησε να εργάζεται στο ξενοδοχείο Burgh Island τον περασμένο Νοέμβριο. Προηγουμένως εργαζόταν στο Λονδίνο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share