Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έντρομη η Αγγελική Νικολούλη: Δολοφονία ο θάνατος του αγοριού που αναζητούσε!

Εξέλιξη σοκ!

1 Απριλίου 2021 13:38
Έντρομη η Αγγελική Νικολούλη: Δολοφονία ο θάνατος του αγοριού που αναζητούσε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα όπου έχασαν τη ζωή τους με μηχανή, ο εισαγγελέας δεν πείστηκε με την έρευνα που είχε γίνει και ζήτησε μία νέα, βαθύτερη για να αποκαλυφθούν τα αίτια που τους οδήγησαν στο θάνατο. Εξελίξεις σοκ από την Αγγελική Νικολούλη!

Ο πραγματογνώμονας που ορίστηκε από τη Δικαιοσύνη αποκάλυψε το ποιοι και πως έκλεισαν ξημερώματα το δρόμο της επιστροφής των δύο παιδιών.

Η μητέρα του συνεπιβάτη της μηχανής Χρήστου Κουμπενά 18 χρόνων, έγινε ντέντεκτιβ για να καταγράψει με το φακό της την παρανομία που γίνεται μέχρι και σήμερα στην περιοχή. Απορριμματοφόρο του Δήμου Αίγινας περνούσε συστηματικά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Όταν οι δύο νέοι επέστρεφαν με μηχανή στα σπίτια τους στην Πέρδικα, το απορριμματοφόρο βρέθηκε στο ρεύμα τους και στην προσπάθειά του ο οδηγός να το αποφύγει, κατέληξε στην κοίτη ενός ρέματος.

Ήταν 06.35, ξημερώματα της Τετάρτης 24 Μαρτίου 2019, όταν χάθηκαν οι δύο ζωές στην επαρχιακή οδό Αίγινας – Πέρδικας.

Τότε μίλησαν για ένα απλό τροχαίο, με θύματα δυο νέους που επέστρεφαν από διασκέδαση.

«Σε έξι μήνες έχασα σύζυγο και γιο…»

Από το σημείο στην Αίγινα που συνέβη το μοιραίο τροχαίο με θύματα τους δύο νέους, η μητέρα του συνοδηγού Χρήστου Κουμπενά εμφανώς συγκινημένη, μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ». Η ίδια έχει βάλει σκοπό της ζωής της να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται.

«Ο γιος μου δεν είχε κλείσει ακόμα τα 18 του. Εκείνο το βράδυ είχε βγει μία βόλτα. Μίλησα μαζί του γύρω στις 03.00 το πρωί. Ένα παιδί από την παρέα τους δεν αισθανόταν καλά και τον πήγαν στο κέντρο υγείας. Ξαφνικά έχασα κάθε επικοινωνία μαζί του. Πήρα τον πατέρα ενός φίλου του και μου είπε να μην ανησυχώ και πως θα ερχόταν σπίτι με ταξί, όπως συνήθιζε. Είχε πάει η ώρα 07.00 και δεν είχα κανένα νέο του. Δεν άντεχα άλλο την αναμονή και την αγωνία και πήρα το αυτοκίνητο για να τον ψάξω. Πήγα στο κέντρο υγείας και η νοσοκόμα μου είπε πως υπάρχουν δύο νεκρά παιδιά για αναγνώριση. Σήκωσε το σεντόνι και είδα νεκρό το παιδί μου. Από εκεί και πέρα τελείωσαν όλα. Ο οδηγός της μηχανής προσφέρθηκε να φέρει τον Χρήστο μου στην Πέρδικα που μέναμε και σκοτώθηκαν και τα δυο παιδιά. Μέσα σε έξι μήνες έχασα σύζυγο και γιο», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγική μάνα.

«Πίστευα από την πρώτη στιγμή ότι το απορριμματοφόρο του δήμου ευθύνεται για το τροχαίο γιατί μέχρι και σήμερα μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα. Αυτό τους έκλεισε το δρόμο…»

«Το απορριμματοφόρο του Δήμου και οι λάθος μπάρες σκότωσαν τα δυο παιδιά…»

Η έρευνα του δικαστικού πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων, Παναγιώτη Μαδιά, που ορίστηκε από τη Δικαιοσύνη, αποκάλυψε την αλήθεια. Ο ίδιος μίλησε στο «Τούνελ» από τον τόπο της τραγωδίας.

«Η εισαγγελία δεν πείστηκε από την πρώτη πραγματογνωμοσύνη και γι’ αυτό όρισε και δεύτερο πραγματογνώμονα. Το απορριμματοφόρο εκείνο το μοιραίο πρωινό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπως κάνει μέχρι και σήμερα, για την αποκομιδή των σκουπιδιών. Είναι πολύ κλειστή στροφή και δε θα μπορούσε ο οδηγός της μηχανής να αντιδράσει έγκαιρα, όταν θα έβλεπε το απορριμματοφόρο μπροστά του. Εάν είχαν τοποθετηθεί σωστά και οι προστατευτικές μπάρες, δε θα είχαν εκτραπεί της πορείας τους οι δύο νέοι. Επιπλέον μπορούμε να συμπεράνουμε πως αιτία της εκτροπής δεν ήταν η υψηλή ταχύτητα, όπως αναφερόταν στην πρώτη έκθεση. Αν συνέβαινε αυτό, η μοτοσικλέτα θα είχε καταλήξει αρκετά μέτρα πιο μακριά», είπε ο κύριος Μαδιάς.

«Αναμένονται ποινικές διώξεις…»

Ο δικηγόρος της μητέρας του δεύτερου θύματος Βασίλης Ζησιμάτος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για ευθύνες και συγκάλυψη ενόχων.

«Από τις καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία προκύπτει πως εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κανένα όχημα να ακολουθεί τη μοτοσικλέτα με τα δύο παιδιά. Το μοναδικό που βρισκόταν στο σημείο, ήταν το απορριμματοφόρο του Δήμου Αίγινας. Κάποιες καταθέσεις που έχουν δοθεί στα πλαίσια της αστυνομικής προανάκρισης, δεν έπεισαν τον εισαγγελέα και όρισε πραγματογνώμονα για νέα έρευνα. Στις καταθέσεις τους οι δύο βοηθοί του απορριμματοφόρου ισχυρίζονται πως κάθονταν στην καμπίνα του οχήματος, μαζί με την οδηγό, κάτι το οποίο σαφέστατα και δεν ευσταθεί. Κάποιοι προσπάθησαν να «δημιουργήσουν» αυτόπτες μάρτυρες για να πιστοποιήσουν ότι είδαν νεκρά τα δύο παιδιά στο ρέμα. Υπάρχουν πρόσωπα που ευθύνονται για το θανάσιμο τραυματισμό τους, αλλά και για την προσπάθεια συγκάλυψης των αιτιών του τροχαίου», τόνισε ο κύριος Ζησιμάτος.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι τα όσα ισχυρίζεται η ίδια η οδηγός του απορριμματοφόρου στην κατάθεσή της. Πρώτον, ότι συνηθίζουν να μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα για την αποκομιδή των απορριμμάτων και δεύτερον, ότι ενώ βρήκαν τα παιδιά πεσμένα στο σημείο, η πρώτη της κίνηση ήταν να ενημερώσει τον προϊστάμενό της και όχι το ΕΚΑΒ!

«Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι τέτοια που είναι μονόδρομος για τη Δικαιοσύνη να ασκήσει διώξεις», κατέληξε ο δικηγόρος.

«Έχασα τον μικρό μου πρίγκιπα…»

Από το δωμάτιο και το γραφείο του αδικοχαμένου νέου, η μητέρα του συγκινημένη μίλησε για τις επιδόσεις του και για τα όνειρά του.

«Δεν μπορώ να ζήσω εδώ πέρα μόνη μου. Θέλω να πουλήσω το σπίτι μου και να φύγω. Το παιδί μου είχε αξίες και όνειρα, αλλά καταστραφήκαν όλα. Έκανε ιστιοπλοΐα, κομπιούτερ, αγγλικά και γαλλικά. Έχω κρατήσει όλες του τις ζωγραφιές από το νήπιο. Πλέον ζω μόνο με τις φωτογραφίες και μιλάω με αυτές. Ήταν ο μικρός μου πρίγκιπας», ανέφερε συγκινημένη.

Μέσα από ένα ερασιτεχνικό βίντεο που έφτιαξε η ίδια για το αδικοχαμένο, μονάκριβο παιδί της, αναβιώνει τις χαρούμενες στιγμές του με τους φίλους του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share