Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νοσοκομείο Παίδων: Προφυλακιστέος ο τραυματιοφορέας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Τι είπε στην απολογία του;

31 Μαρτίου 2021 18:35
Νοσοκομείο Παίδων: Προφυλακιστέος ο τραυματιοφορέας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό δύο ανηλίκων κοριτσιών μέσα στο νοσοκομείο.

Στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται ενώ νωρίτερα στον ανακριτή είχαν καταθέσει και πρόσωπα που είχε ζητήσει ο ίδιος να μιλήσουν για την προσωπικότητά του, ως μάρτυρες υπεράσπισης.

Νοσοκομείο Παίδων: Η απολογία του τραυματιοφορέα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος έκανε λόγο για παρεξήγηση και επισήμανε πως ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα στη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο 61χρονος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή καθώς και για το αδίκημα της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.

Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία": Οι 5 μάρτυρες που «καίνε» τον τραυματιοφορέα

Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία": Νέες έρευνες πραγματοποιήθηκαν για τον 61χρονο τραυματιοφορέα του Παίδων με 5 από τους 12 μάρτυρες - στελέχη του νοσοκομείου φέρεται να επιβεβαιώνουν με τις καταθέσεις τους τις γενετήσιες πράξεις του σε βάρος δύο κοριτσιών, 9 και 7 χρόνων, τα οποία βρίσκονταν σε μέθη για τις ανάγκες ιατρικής-διαγνωστικής εξέτασης.

Τις καταθέσεις έλαβαν αρμόδιοι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Ανάμεσα σε αυτούς που κατέθεσαν είναι ο διευθυντής καρδιολογικής κλινικής, γιατροί, αναισθησιολόγοι, βοηθοί αναισθησιολόγοι και εργαζόμενοι στο νοσοκομείο. Συνάμα, έχει ζητηθεί να πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση στα δύο κορίτσια ώστε να εντοπιστούν τυχόν στοιχεία που αναδεικνύουν γενετήσια πράξη τουλάχιστον στην περίπτωση της 9χρονης.

Τα δύο ανήλικα παιδιά είχαν μπει διαδοχικά στον χώρο της εξέτασης σε κατάσταση μέθης, με τον κατηγορούμενο να έχει προβεί σε θωπείες στην 7χρονη και σε γενετήσιες πράξεις στην 9χρονη. Ο ρόλος του ήταν να μεταφέρει τους ασθενείς στον χώρο της εξέτασης και να τους κρατά από τους αστραγάλους στην περίπτωση που έκαναν αντανακλαστικές ενέργειες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share