Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Πάρτι με 53 ξένους φοιτητές στην Τούμπα

Βροχή τα πρόστιμα

31 Μαρτίου 2021 09:46
Θεσσαλονίκη: Πάρτι με 53 ξένους φοιτητές στην Τούμπα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θεσσαλονίκη: Έφοδο σε ισόγειο χώρο στην Τούμπα στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης οι αστυνομικές αρχές, μετά από καταγγελία για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης παρά τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας voria.gr, στο πάρτι συμμετείχαν 52 άτομα, όλοι φοιτητές ξένων υπηκοοτήτων, ενώ το πάρτι διοργάνωσε 21χρονη από την Ισπανία. Παράλληλα προς 12 Απριλίου αναμένεται το άνοιγμα των σχολείων - Μέχρι την Παρασκευή η εισήγηση των λοιμωξιολόγων.

Οι αρχές βεβαίωσαν στα 52 άτομα πρόστιμα των 300 ευρώ. Στην 21χρονη επιβλήθηκε το ποσό των 3.000 ευρώ για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης, ενώ συνελήφθη για παράβαση των υγειονομικών μέτρων και διατάραξη κοινής ησυχίας.

Θεσσαλονίκη: Πάρτι με 53 ξένους φοιτητές στην Τούμπα

«Χτύπησε» ξανά την ΕΡΤ ο κορωνοϊός!

Ο κορωνοϊός δεν έχει αφήσει σε ησυχία την ΕΡΤ, και δη την εκπομπή «φλΕΡΤ» της Νάντιας Κοντογεώργη, αφού εμφανίστηκε ακόμη ένα κρούσμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης, επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορωνοϊού σε μέλος της παραγωγής και ως εκ τούτου αποφασίστηκε η αναβολή της εκπομπής, με το σταθμό πρόσφατα να βυθίζεται στη θλίψη με το θάνατο στελέχους του.

Κρούσμα κορωνοϊού στην ΕΡΤ και την εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη

ΕΡΤ: Κρούσμα κορωνοϊού σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης

«Λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού σε μέλος της παραγωγής της καθημερινής εκπομπής «φλΕΡΤ», αποφασίστηκε η αναβολή της έως και την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021. Για τον λόγο αυτό, μεταδίδονται σε επανάληψη παλαιότερα επεισόδια.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και του γιατρού εργασίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, γίνεται ιχνηλάτηση όλων των προσώπων που έχουν έρθει σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα και υποβάλλονται σε τεστ όλοι όσοι βρέθηκαν στους ίδιους χώρους φορώντας πάντα μάσκες, καθώς η χρήση της είναι αυστηρά υποχρεωτική στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ, τόσο για τους υπαλλήλους της όσο και για τους επισκέπτες» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο κορωνοϊός κάνει την εμφάνιση του στην εκπομπή «φλΕΡΤ».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share