Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022

Νέα Σμύρνη: «Φαρσέρ» της Αστυνομίας αυτός που «κάρφωσε» τον 30χρονο!

«Πλήγμα» για την Αστυνομία με τη σοκαριστική αποκάλυψη

30 Μαρτίου 2021 18:45
Νέα Σμύρνη: «Φαρσέρ» της Αστυνομίας αυτός που «κάρφωσε» τον 30χρονο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη λεπτομέρεια έρχεται στο φως για την επίθεση στον αστυνομικό στην Νέα Σμύρνη και τη σύλληψη του 30χρονου Ελληνοϊρακινού, καθώς ο «αυτόπτης μάρτυρας», βάσει του οποίου έγινε αυτή, δεν ήταν τίποτα άλλο από ένας «φαρσέρ».

Ο αυτόπτης μάρτυρας, όπως αποκαλύπτει το In.gr, που είχε κατονομάσει τον 30 χρονο Ελληνοιρακινό ως εκείνον που όρμηξε εναντίον του εν λόγω αστυνομικού και τον έριξε από την υπηρεσιακή μοτοσικλέτα του, είχε κατηγορηθεί από την ΕΛΑΣ πριν από επτά χρόνια ότι προχωρά σε τηλεφωνήματα φάρσες για επιθέσεις αναρχικών, για ξυλοδαρμούς ιδιωτικών αστυνομικών, για συγκρούσεις με μέλη της «Χρυσης Αυγής» κλπ.

Νέα Σμύρνη: Φάρσα τελικά το «καρφί» για τον 30χρονο που συνελήφθη!

Η δικογραφία σχηματίσθηκε ύστερα από την διερεύνηση τηλεφωνικής κλήσης στην ΕΛΑΣ το βραδυ της 11ης Οκτωβρίου 2014 για «εκτεταμένα επεισόδια σε εμπορικό κέντρο στην οδό Περικλέους στον Χολαργό μεταξύ ακροδεξιών και αναρχικών, όπου προκλήθηκε και τραυματισμός ενός security του εμπορικού κέντρου».

Από τους αστυνομικούς που έσπευσαν επί τόπου διεπίστωσαν ότι τίποτα απολύτως δεν είχε συμβεί και το τηλεφώνημα ήταν φάρσα. Στην δικογραφία της υπόθεσης-σχετιά στοιχεία διαθέτει κι ο νομικός εκπρόσωπος του κατηγορούμενου Ελληνοιρακινού , δικηγόρος Αθηνών κ Παύλος Σαράκης – μνημονεύεται ότι κι άλλες φορές ο ίδιος «μάρτυρας» έχει προχωρήσει σε παρόμοια, παραπλανητική ενημέρωση του επιχειρησιακού κέντρου της ΕΛΑΣ.

Το ευρημα αυτό προφανώς δημιουργεί περαιτέρω ισχυρες αμφιβολίες για την εμπλοκή του 30χρονου Ελληνοϊρακινού στον τραυματισμό του 28χρονου αστυνομικού αφού ήδη έχει εμφανισθεί και βίντεο που δείχνει τον κατηγορούμενο εκείνες τις κρίσιμες ώρες να είναι σε γήπεδο μπάσκετ στην Ελευσίνα και να παρουσιάζει ισχυρό άλλοθι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share