Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποσωληνώθηκε ο 30χρονος που δέχτηκε δάγκωμα από κόμπρα

Ευχάριστα νέα για το νεαρό άνδρα

30 Μαρτίου 2021 10:08
Αποσωληνώθηκε ο 30χρονος που δέχτηκε δάγκωμα από κόμπρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον 30χρονο που νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου 'Άγιος Σάββας" μετά από δάγκωμα κόμπρας στο χέρι, καθώς αποσωληνώθηκε. Ο άντρας διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου πλέον εκτός μονάδας συνεχίζει την αποθεραπεία του.

«Ο νεαρός ασθενής είναι πάρα πολύ καλά πλέον. Ήδη από την Παρασκευή είχε αποσωληνωθεί. Τον είδα και προσωπικώς. Ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και στη συνέχεια διακομίστηκε στο πρώτο νοσοκομείο υποδοχής στο Ιπποκράτειο όπου βεβαίως εκτός μονάδας εντατικής συνεχίζει να παρακολουθείται για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του», είπε ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας στο νοσοκομείο "Άγιος Σάββας", κ. Θεόδωρος Κόρμας μιλώντας στο Μega.

Το ίδιο φίδι είχε προσπαθήσει να τον ξαναδαγκώσει

«Από όλα όσα μου είπε αντιλαμβάνεται το γεγονός αυτό σαν μια επώδυνη περιπέτεια που δεν θα ήθελε να ζήσει ξανά. Το ίδιο φίδι είχε κάνει μία προσπάθεια να τον δαγκώσει πριν από 20 μέρες και απέτυχε, και αυτό τον έκανε να αισθανθεί ότι δεν θα μπορούσε να τον δαγκώσει ποτέ. Έτσι λοιπόν τη δεύτερη φορά συνέβη αυτό που συνέβη», πρόσθεσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από περίπου δέκα μέρες μέσα στο διαμέρισμα του νεαρού, όταν προσπάθησε να ταΐσει την κόμπρα που είχε ως κατοικίδιο. Τον νεαρό, που είναι συλλέκτης φιδιών και έχει αρκετά στο σπίτι του, μετέφεραν στο νοσοκομείο οι φίλοι του. Κατά πληροφορίες, φιλοξενεί 17 φίδια στο διαμέρισμά του –ορισμένα εκ των οποίων είναι δηλητηριώδη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share