Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ληστεία στο Ψυχικό: Απάντησε ο 58χρονος - «Σενάρια για σειρά της ΕΡΤ είχα στη θυρίδα»

Αυτή είναι η εξήγησή του...

29 Μαρτίου 2021 21:06
Ληστεία στο Ψυχικό: Απάντησε ο 58χρονος - «Σενάρια για σειρά της ΕΡΤ είχα στη θυρίδα»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συνεχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι γύρω από τη ληστεία στο Ψυχικό, με τον 58χρονο κατηγορούμενο θεατρικό παραγωγό να αναφέρει, ότι η θυρίδα δεν ήταν άδεια.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ισχυρίζεται πως μέσα είχε σενάριο για σειρά της ΕΡΤ, θέλοντας να το διαφυλάξει, την ίδια ώρα που ξεκινούν έρευνες σε ηλεκτρονικές συσκευές του.

Ληστεία στο Ψυχικό: Η απάντηση του 58χρονου για τη θυρίδα

«Γράφω ένα σήριαλ για την ΕΡΤ και μου είχε ζητηθεί από τον Ιούλιο του 2020 να τους γράψω 40- 45 επεισόδια. Τα κείμενα που γράφω, τα αποθηκεύω στην θυρίδα (…). Κατά τη διάρκεια συγγραφής των κειμένων, έπρεπε να μεταβαίνω στην τράπεζα για να ελέγχω τα κείμενα που είχα ήδη γράψει, να αποθηκεύω κείμενα και ούτω καθεξής» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Εκτός από τις ημερομηνίες που με ρωτήσατε είχα πάει στην θυρίδα την τελευταία εργάσιμη μέρα του μηνός Οκτωβρίου αλλά η τράπεζα ήταν κλειστή λόγω κορονοϊού. Στις 22/10/2020 ξανά πήγα στην τράπεζα παρότι είχα ήδη πάει και την προηγούμενη μέρα, διότι ήθελα να εναποθέσω κι άλλα πράγματα και διότι είχα ξεχάσει να πάρω από την θυρίδα και ένα ρολόι».

Ο κατηγορούμενος ρωτήθηκε για τους ιδιοκτήτες των θυρίδων αλλά και εάν γνωρίζει ως πελάτισσα της συζύγου του μια από τις κατόχους της θυρίδας: «Ως όνομα δε μου λέει τίποτα, αλλά αν την δω μπορεί και να την θυμηθώ επίσης δε μου θυμίζουν τίποτα τα ονόματα των λοιπών ιδιοκτητών των θυρίδων».

Η σύζυγος του προφυλακισμένου, η οποία κατέθεσε ως μάρτυρας την ίδια ημέρα, υποστήριξε ότι ούτε η ίδια γνωρίζει τα 3 θύματα, ενώ για την τέταρτη φέρεται να είπε ότι ήταν πελάτισσα της πριν από 3-4 χρόνια στο κομμωτήριο, αλλά ο σύζυγος της δεν είχε κάποια επαφή μαζί της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share