Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Θρήνος στην Μαλεσίνα: Ένας γάμος και 14 κηδείες λόγω κορωνοϊού - Αποκαλύψεις από τη μητέρα της νύφης

«Θέλουν να τα ρίξουν όλα...»

29 Μαρτίου 2021 14:25
Θρήνος στην Μαλεσίνα: Ένας γάμος και 14 κηδείες λόγω κορωνοϊού - Αποκαλύψεις από τη μητέρα της νύφης
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δραματικός είναι ο απολογισμός του κορωνοϊού στη Μαλεσίνα, που θρηνεί 14 νεκρούς, ενώ περισσότεροι από 55 είναι οι νοσηλευόμενοι με τον ιό. Ένας γάμος αλλά και ο συνωστισμός σε καφενεία της περιοχής φαίνεται ότι οδήγησαν στην υπερμετάδοση του ιού στην περιοχή.

Διαψεύδει η μητέρα της νύφης

Η μητέρα της νύφης, μιλώντας στην εφημερίδα RealNews, αρνήθηκε τα όσα λέγονται σχετικά με τον γάμο.

«Τα παιδιά αποφάσισαν να παντρευτούν και ο γάμος έγινε μέσα σε μία εβδομάδα. Ρωτήσαμε τους ιερείς και πήραμε άδεια. Ήταν ένας απλός γάμος. Μπήκαμε μέσα στην εκκλησία, μέτρησαν οι ιερείς τα άτομα και έκλεισαν τις πόρτες» είπε και ενημέρωσε πως όσοι βρέθηκαν έξω από τον ναό, δεν ήταν καλεσμένοι.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ήταν περί τους 30 όσοι ήταν εντός του ναού, ενώ ακόμη 200 άτομα ήταν στον προαύλιο χώρο.

«Όταν γίνεται ένα γάμος στο χωριό, κάποιοι που δεν τους έχεις καλέσει θέλουν να δουν τη νύφη την ώρα που μπαίνει στην εκκλησία. Τι έπρεπε να κάνουμε εμείς γι’ αυτό; Έγινε το μυστήριο και τα παιδιά έφυγαν απευθείας για την Αθήνα, ούτε τραπέζι δεν κάναμε. Δεν ευθύνεται ο γάμος μας».

Γάμος στη Μαλεσίνα

Μετά τον γάμο, ο θείος της νύφης βρέθηκε θετικός στον ιό, με την αδελφή του –και μητέρα της νύφης– να δηλώνει πως ενδεχομένως να είχε κολλήσει τις προηγούμενες ημέρες.

«Ο αδελφός μου νόσησε, όμως δεν κόλλησε στον γάμο. Δουλεύει σε εργοστάσιο. Είχε νοσήσει νωρίτερα, αλλά δεν το ήξερε. Εμφάνισε συμπτώματα την επομένη του γάμου, έκανε το τεστ και ήταν θετικός.

Είναι δυνατόν να κόλλησε στον γάμο και να εμφάνισε συμπτώματα την επόμενη ημέρα, όταν οι επιστήμονες λένε πως θέλει δύο εβδομάδες για να φανεί;» είπε και κατήγγειλε πως «θέλουν να τα ρίξουν όλα στον γάμο».

«Υπήρχαν όμως, πολλές εστίες» σύμφωνα με την ίδια, η οποία διερωτήθηκε πως «τη μια ημέρα έγινε ο γάμος και την επομένη μπαινόβγαιναν τα ασθενοφόρα στο χωριό. Είναι δυνατόν να ευθύνεται ο γάμος γι’ αυτό;» Είναι «ανεξήγητο αυτό το πράγμα που έγινε στο χωριό» έκρινε η ίδια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share