Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Lamanif: Το πρώτο μήνυμα του ράπερ μετά το σάλο με το «ροζ» βίντεο - «Βρήκα το θάρρος να...»

Η νέα του ζωή στη Γερμανία

29 Μαρτίου 2021 12:54
Lamanif: Το πρώτο μήνυμα του ράπερ μετά το σάλο με το «ροζ» βίντεο - «Βρήκα το θάρρος να...»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στην πρώτη ανάρτηση στα social media προχώρησε ο ράπερ Lamanif. Mετά την εξαφάνισή του στη Θεσσαλονίκη και την καταγγελία του για εκβιασμό με ροζ βίντεο ο νεαρός ράπερ έφυγε για την Γερμανία όπου ζει ο πατέρας του.

Όπως λέει ο ίδιος θα επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα χωρίς όμως να προσδιορίζει το πότε ενώ αναφέρει πως βρίσκεται «σ’ ένα στάδιο προσαρμογής» όπου «κάθε μέρα αισθάνεται πιο δυνατός» και «τα βρίσκει με τον εαυτό του όλο και περισσότερο».

Στο βίντεο που ανάρτησε είπε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω κι εύχομαι να είστε όλοι καλά. Μετά από ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα , βρήκα το θάρρος, βρήκα το κουράγιο , πείτε το όπως θέλετε, να κάνω τα συγκεκριμένα stories. Δε μου αρέσει να χρονοτριβώ , οπότε δε θα πω πολλά… Αλλά επειδή έκατσα και τσέκαρα κάποια από τα μηνύματα και είναι πάρα πολλά , θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλους εσάς που μου έχετε στείλει τόσα μηνύματα δύναμης , τόσα μηνύματα αγάπης. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Ράπερ Lamanif

Και συνέχισε, λέγοντας: ««Υπερευχαριστώ την οικογένειά μου, βρίσκομαι στη Γερμανία, είμαι σ’ ένα στάδιο προσαρμογής, είμαι σε ένα στάδιο που κάθε μέρα αισθάνομαι πιο δυνατός, τα βρίσκω με τον εαυτό μου όλο και περισσότερο. Για όσους με ρωτάτε πότε θα επιστρέψω μουσικά ,είναι κάτι που δεν μπορώ να το απαντήσω αυτή τη στιγμή.

Κι επειδή μετά από όλο αυτό έχω υποσχεθεί ένα πράγμα στο εαυτό μου, να έχω μια σχέση ειλικρίνειας για όλους εσάς που με ακούτε, για όλους εσάς που με έχετε στηρίξει, δεν μπορώ να σας δώσω συγκεκριμένη απάντηση αυτή τη στιγμή. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα επιστρέψω. Τώρα το πότε, προς το παρόν είναι άγνωστο. Καλή συνέχεια, να περνάτε καλά , σας εύχομαι τα καλύτερα».

Υπόθεση ράπερ Lamanif: «Αφέντρα εγώ; Το μόνο λάθος...» - Απάντησε με μηνύσεις η 30χρονη (Video)

Στην αντεπίθεση πέρασε η 30χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση του ράπερ Lamanif. Η νεαρή κοπέλα, η οποία κατηγορήθηκε για τη δημιουργία ροζ βίντεο και την εκβίαση του 24χρονου ράπερ, υπέβαλε μηνύσεις τη Δευτέρα στο Τ.Α. Καλαμαριάς, με τον 24χρονο ράπερ από ότι φαίνεται να τα αφήνει όλα πίσω του και θα πάει να κάνει μία νέα αρχή στη Γερμανία.

Η 30χρονη εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από αστυνομικούς ύστερα από τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της ο Lamanif, ζητώντας την ποινική δίωξη της ίδιας και τριών ράπερ που ανέβασαν και αναπαρήγαγαν το βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σήμερα το πρωί υπέβαλε δύο μηνύσεις, σύμφωνα με το GrTimes: Στρέφεται κατά του 24χρονου τον οποίο καταγγέλλει για συκοφαντική δυσφήμηση καθώς την κατονόμασε στην δική του μήνυση.

Επίσης μήνυσε, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κι έναν φίλο της-γνωστό ράπερ στον οποίο έδωσε το ροζ βίντεο και αυτός το ανέβασε στο διαδίκτυο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share