Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ληστεία στο Ψυχικό: Συνεχίζονται οι έρευνες - Άλλοι τέσσερις ύποπτοι στο στόχαστρο της Αστυνομίας

Πώς σχετίζονται με τον 58χρονο;

28 Μαρτίου 2021 12:41
Ληστεία στο Ψυχικό: Συνεχίζονται οι έρευνες - Άλλοι τέσσερις ύποπτοι στο στόχαστρο της Αστυνομίας
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη ληστεία, που έγινε στο Ψυχικό, μετά τη σύλληψη του 58χρονου θεατρικού παραγωγού, αφού άλλοι τέσσερις ύποπτοι μοιάζει να έχουν μπει στο στόχαστρο της Αστυνομίας, τη στιγμή που ο δικηγόρος του επιχειρεί να δικαιολογήσει την παρουσία του DNA του.

Ο πασίγνωστος κοσμηματοπώλης της Αθήνας, ο Μπαγκλαντεσιανός πρόεδρος του ινστιτούτου αισθητικής της Τέτας Καμπουρέλη, ο λογιστής του Βασίλη Γκουρούση και η στενή φίλη του 58χρονου είναι τα τέσσερα πρόσωπα που μπήκαν στο στόχαστρο της Ασφάλειας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν οποιαδήποτε σχέση με τη χρυσή αρπαγή του Ψυχικού.

Ληστεία στο Ψυχικό: Ο λόγος που στοχοποιούνται οι επόμενοι ύποπτοι

Μάλιστα, μυστήριο αποτελεί το γεγονός ότι από το ένα κατάστημα του γνωστού κοσμηματοπώλη στο Σύνταγμα, κατασχέθηκαν τρία πανάκριβα Rolex, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με τα ρολόγια που εξαφανίστηκαν από τις λεηλατημένες θυρίδες του Ψυχικού.

Ένα δεύτερο μυστήριο αποτελεί ο Μπαγκλαντεσιανός πρόεδρος του ινστιτούτου ομορφιάς της Τέτας Καμπουρέλη που, όσο και αν αναζητήθηκε, δεν βρέθηκε πουθενά για να δώσει εξηγήσεις και έτσι συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Έρευνες έχουν γίνει σε όλους τους χώρους των τριών προσώπων (του λογιστή, της στενής φίλης και του κοσμηματοπώλη), ενώ έχουν κληθεί και έχουν δώσει καταθέσεις και οι τρεις, στο πλαίσιου του νέου κύκλου ερευνών για τον εντοπισμό χαμένου θησαυρού των 8.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, ολες οι λίστες με τα κλεμμένα αντικείμενα που παρέδωσαν στις αρχές οι δικηγόροι των θυμάτων, Γιάννης Μαρακάκης και Αλέξης Κούγιας, έχουν σταλεί στην Interpol, προκειμένου η χρυσή λεία να αναζητηθεί και στα υπόγεια κανάλια των κλεπταποδόχων του εξωτερικού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share