Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του αδερφού του Δημήτρη Άνθη (Video)

Τι έλεγε πριν χαθούν τα ίχνη του

27 Μαρτίου 2021 14:54
Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του αδερφού του Δημήτρη Άνθη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζεται η αγωνία για την οικογένεια του Δημήτρη Ανθή καθώς ο μικρότερος αδερφός του, Στάθης Άνθης, εξακολουθεί να αγνοείται στην Αγγλία. Η εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής με το θέμα και με την βοήθεια εθελοντών βρέθηκε στο Burgh Island, στη νότια ακτή του Devon της Αγγλίας, όπου εργαζόταν ο 33χρονος πριν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, δύο μήνες πριν βρέθηκε νεκρός ένας άλλος εργαζόμενος στον ίδιο χώρο. Το γεγονός αυτό σόκαρε τον Στάθη Άνθη, που είχε αρχίσει να εκφράζει φόβους και για τη δική του ζωή. Ωστόσο δείτε και τη νέα μαρτυρία για την 19χρονη από το Κορωπί.

«Δεν αισθάνομαι ασφαλής…»

Η Αγγελική Νικολούλη έφερε στη δημοσιότητα ένα ηχητικό μήνυμα το οποίο είχε στείλει σε έναν φίλο του ο Στάθης Άνθης και στο οποίο αναφερόταν σε ένα περιστατικό που συνέβη στον εργασιακό του χώρο με κάποιον συνάδελφό του: «Ο αλλήθωρος από πάνω αποφάσισε να βάλει μία κρυφή κάμερα επειδή κάποιοι άφηναν βρώμικο το χώρο και έκλεβαν φαγητά.

Εγώ νευρίασα γιατί αυτό ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Είπα ότι πρέπει να προβώ σε μηνύσεις και να μιλήσω με την εταιρία. Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν αισθάνομαι ασφαλής…».
Εξίσου σημαντική σημαντική είναι και η μαρτυρία ενός φίλου του, που τον είχε φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο πριν χαθεί στο Plymouth.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του στις Αρχές, ο Στάθης Άνθης δεν ήθελε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο επειδή κάτι φοβόταν. Μάλιστα η εκπομπή απευθύνθηκε στη διεύθυνση του ξενοδοχείου, και έλαβε την εξής ουδέτερη απάντηση μέσω email.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share