Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συνελήφθη ο 25χρονος που χτύπησε καθηγητή ΤΕΦΑΑ στο πάρκινγκ της σχολής

Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία

27 Μαρτίου 2021 14:30
Συνελήφθη ο 25χρονος που χτύπησε καθηγητή ΤΕΦΑΑ στο πάρκινγκ της σχολής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνελήφθη ο 25χρονος που κατηγορείται, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, για την επίθεση σε βάρος καθηγητή της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, στη Δάφνη, πριν από μια εβδομάδα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Ο κατηγορούμενος ταυτοποιήθηκε και εντοπίστηκε μετά από έρευνα των Υποδιευθύνσεων Κρατικής Ασφάλειας και Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες, η οποία υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Ωστόσο σε άλλη μια σύλληψη προχώρησε πρόσφατα η Αστυνομία στο Γαλάτσι.

Συνελήφθη ο 25χρονος που χτύπησε καθηγητή ΤΕΦΑΑ στο πάρκινγκ της σχολής

Να υπενθυμίσουμε το περιστατικό

Ο καθηγητής Νίκος Πατσαντάρας, καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα επίθεσης από άγνωστο νεαρό έξω από τη σχολή στην περιοχή της Δάφνης, όταν εκείνος επιχείρησε να μπει στον χώρο των ΤΕΦΑΑ με τον σκύλο του. Όπως περιγράφει ο καθηγητής, τού είπε με πολύ ευγενικό τρόπο να ακούσει τις υποδείξεις του φύλακα και να απομακρυνθεί και τότε εκείνος, εξαγριωμένος, άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο με αποτέλεσμα ο καθηγητής να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Όπως είπε ο φύλακας που παρακολουθούσε έντρομος το περιστατικό, ο νεαρός συνέχισε να χτυπά τον καθηγητή με κλωτσιές, ενώ εκείνος είχε χάσει τις αισθήσεις του. Ο καθηγητής μετά τη δολοφονική επίθεση φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει και ράμματα σε όλο του το πρόσωπο, μώλωπες στο σώμα, ζαλάδες και ναυτία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share