Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ληστεία στο Ψυχικό: Ποιος είναι 58χρονος που κατηγορείται για την διάρρηξη των τραπεζικών θυρίδων (Video)

Νέα στοιχεία για το colpo grosso - Τι υποστηρίζει η γυναίκα του

25 Μαρτίου 2021 15:24
Ληστεία στο Ψυχικό: Ποιος είναι 58χρονος που κατηγορείται για την διάρρηξη των τραπεζικών θυρίδων (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ληστεία στο Ψυχικό: «Φως» στη μεγάλη κομπίνα της κλοπής των θυρίδων στο Ψυχικό κατάφεραν να ρίξουν οι αρχές φτάνοντας στον άνθρωπο που σχεδίασε και εκτέλεσε το μεγάλο κόλπο. Πρόκειται για 58χρονο σύζυγο γνωστής αισθητικού που προδόθηκε από το γενετικό υλικό του.

«Μεγάλο κόλπο. Η λεία ήταν 5 εκατομμύρια» ευρώ είπε ο Πέτρος Καρσιώτης, στην εκπομπή T-live και συνέχισε: «Χρυσαφικά, τιμαλφή και πολύτιμοι λίθοι. Μια κυρία, τα είχε φέρει από τη Βενεζουέλα! Αμύθητος ο θησαυρός, ο οποίος και αγνοείται».

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή, η διάρρηξη έγινε Αύγουστο όταν οι ιδιοκτήτες έλειπαν για διακοπές. Μέσα στις θυρίδες, βρέθηκαν άδεια κουτιά γιατί ο φερόμενος ως δράστης είχε πάρει τα κοσμήματα και τα μετέφερε μέσα σε τσάντα από laptop.Τις θυρίδες άνοιξε με ένα μικρό κατσαβίδι που βρέθηκε στη θυρίδα του.

Ακόμη ένα στοιχείο που οδήγησε την αστυνομία στον 58χρονο είναι ότι το καλοκαίρι έκανε πολλές επισκέψεις στις θυρίδες, φορούσε καπέλο και απέφευγε τις κάμερες μέχρι να φτάσει στον ειδικό χώρο που δεν υπάρχουν κάμερες. Nα σημειώσουμε ότι ο 58χρονος αρνείται ότι έχει κάποια σχέση με την υπόθεση.

Τι λέει η γυναίκα που υποστηρίζει πώς εκλάπησαν από την θυρίδα κοσμήματα τεράστιας αξίας

Τι λέει η σύζυγος του 58χρονου επιχειρηματία που κατηγορείται για την διάρρηξη των θυρίδων

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share