Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ριφιφί στο Ψυχικό: Αποκαλύψεις Κούγια - «Περιμένουμε να δούμε αν…»

Ποια η τοποθέτηση του δικηγόρου μερικών εκ των θυμάτων;

24 Μαρτίου 2021 19:00
Ριφιφί στο Ψυχικό: Αποκαλύψεις Κούγια - «Περιμένουμε να δούμε αν…»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις σχετικά με το ριφιφί στο Ψυχικό και τη σύλληψη του 58χρονου θεατρικού παραγωγού, επισημαίνοντας πως υπάρχει αναμονή για το αν θα βρεθούν τα κοσμήματα.

Ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος μερικών από τα θύματα της κλοπής, σημείωσε ότι η αστυνομία έκανε εξαιρετική δουλειά η οποία την οδήγησε στη σύλληψη του 58χρονου.

Αλέξης Κούγιας: Η τοποθέτησή του για την υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό

«Η αστυνομία προχώρησε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Έκαναν ανάλυση όλων όσων μπήκαν στον χώρο των θυρίδων και ακολούθως άρχισαν να ψάχνουν με επιστημονικό τρόπο διερεύνηση DNA και αφού με τον έλεγχο του DNA κατέληξαν σε ορισμένα πρόσωπα, άρχισαν να ψάχνουν το εγκληματολογικό παρελθόν τους».

Σύμφωνα με τον συνήγορο των θυμάτων, ο 58χρονος έχει εγκληματολογικό παρελθόν εξού και άρχισε η φυσική παρακολούθησή του από την ΕΛ.ΑΣ.

«Είμαστε ικανοποιημένοι αλλά περιμένουμε να δούμε αν θα οδηγηθούμε στην ανεύρεση των κοσμημάτων».

Ο κ. Κούγιας σημείωσε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά για το πώς έγινε η κλοπή των θυρίδων.

«Όλα τα ενδεχόμενα μπορεί να έχουν συμβεί. Όταν ένας άνθρωπος ο οποίος είναι εξοικειωμένος με το έγκλημα έχει επιλέξει σαν τρόπο ζωής να επιβιώνει έτσι, είναι ικανός για όλα», κατέληξε ο συνήγορος.

Σε κατάσταση αμόκ η Τέτα Καμπουρέλη: «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου και τον εαυτό μου»

Σε κατάσταση σοκ η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη, η οποία από το πρωί παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τη σύλληψη του συζύγου της.

Όπως αναφέρει σε μήνυμά της στο protothema.gr η ίδια προσπαθεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση αλλά και να συμπαρασταθεί στα παιδιά της που βιώνουν δύσκολες στιγμές: «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου και τον εαυτό μου και να διαχειριστώ την κατάσταση. Δεν έχουμε δει την δικογραφία».

Σε κατάσταση αμόκ η Τέτα Καμπουρέλη

Πηγή: Protothema.gr

Λίγα λόγια για την Τέτα Καμπουρέλη

Η Τέτα Καμπουρέλη είναι μανικιουρίστ - ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής. Την γνωρίσαμε στο Πρωινό mou του Mega όπου παρουσίαζε μυστικά ομορφιάς και τις νέες τάσεις στα νύχια. Το 2014 μάλιστα, την είδαμε και στο Just the two of us, ζευγάρι με τον Χάρη Βαρθακούρη. Από τα πρώτα κιόλας live όμως αποχώρησαν. Είναι παντρεμένη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share