Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μετρό: Κλείνουν στις 4:30 οι σταθμοί Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής

Αλλαγές και στον προαστιακό

24 Μαρτίου 2021 12:28
Μετρό: Κλείνουν στις 4:30 οι σταθμοί Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετρό: Κλειστοί θα είναι από τις 16:30 οι σταθμοί του Μετρό Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ. Οι σταθμοί θα κλείσουν λόγω της εκδήλωσης για το νέο κτίριο της Εθνικής Πινακοθήκης παρουσία υψηλών προσκεκλημένων, ωστόσο οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

Επίσης, σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες), με εντολή της Αστυνομίας δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από Νίκαια προς Αεροδρόμιο στις 13:01, 13:31,16:31,17:01, 21:01 και 21:31, καθώς και τα δρομολόγια από το Αεροδρόμιο προς Νίκαια στις 14:02, 14:32, 17:32 και 22:02. Παράλληλα δείτε και τις νέες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για την καραντίνα και για όσους έχουν εμβολιαστεί.

Μετρό: Κλείνουν στις 4:30 οι σταθμοί Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής

Βγαίνουν 300 νέα λεωφορεία στους δρόμους - Τι ανακοίνωσε ο Κώστας Καραμανλής

Από το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, 300 νέα λεωφορεία αναμένεται να βγουν στους δρόμους, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής για την αποσυμφόρηση της κατάστασης λόγω κορωνοϊού. Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Από τον Ιανουάριο ήμασταν έτοιμοι να το πράξουμε.

Χθες ενημερωθήκαμε από το Ελεγκτικό Συνέδριο ότι ανακάλεσε την πράξη του 6ου κλιμακίου που είχε προσωρινά “παγώσει” τον διαγωνισμό και έτσι θα δούμε τα νέα αυτά λεωφορεία να κυκλοφορούν από το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου στις γραμμές που θεωρούνται επιβαρυμένες» τόνισε χαρακτηριστικά. Ωστόσο η κατάσταση στις ΜΕΘ "χτυπά" κόκκινο με τους διασωληνωμένους να αγγίζουν τους 700.

Βγαίνουν 300 νέα λεωφορεία στους δρόμους

"Θα φτάσουμε σε έναν αριθμό 1500 λεωφορείων"

Παράλληλα ο κ. Καραμανλής, υπογράμμισε ότι «θα φτάσουμε σε έναν αριθμό 1500 λεωφορείων. Τον αριθμό αυτό είχαμε να δούμε πάνω από 7 χρόνια» και πρόσθεσε ότι η συνολική ανάταξη του στόλου θα φτάσει τα 200%. Υπογράμμισε, επίσης, ότι έγιναν προσλήψεις νέων οδηγών, με διαδικασίες ΑΣΕΠ, σε πολύ γρήγορους χρόνους, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στο τιμόνι.

Μιλώντας για τα μέτρα μη εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει η πρώτη χώρα στην Ευρώπη, η οποία θα τοποθετήσει μηχανήματα καθαρισμού μέσα στους συρμούς του Μετρό, στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ.

«Δεν πρόκειται να δεχθούμε να κυκλοφορεί λεωφορείο που δεν θα πληροί τις προδιαγραφές» πρόσθεσε. Τέλος, ανακοίνωσε ότι οι μετακινήσεις για έναν μεγάλο αριθμό ανέργων θα είναι δωρεάν σε όλα τα μέσα και για όλες τις διαδρομές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share