Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γαλάτσι: Συνέλαβαν 40χρονο για ναρκωτικά

Βρέθηκε πάνω του πάνω από μισό κιλό!

23 Μαρτίου 2021 19:51
Γαλάτσι: Συνέλαβαν 40χρονο για ναρκωτικά
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σε σύλληψη ενός 40χρονου προχώρησε η Αστυνομία στο Γαλάτσι, με τα στελέχη Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά να τον κρατά για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, την ώρα που έχει προκληθεί σάλος με το σχεδιαστή μόδας που προμήθευε με κοκαΐνη την κοσμική Αθήνα.

Γαλάτσι: Οι λεπτομέρειες για τη σύλληψη του 40χρονου

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λιμενικού, ενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του συλληφθέντα με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Λιμενικού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καθ' υπόδειξη του 40χρονου, τέσσερις διαφορετικές συσκευασίες, με αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 516,3 γραμμαρίων, ένα σπρέι πιπεριού και το χρηματικό ποσό των χιλίων τριακοσίων σαράντα ευρώ. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πειραιά.

Σύλληψη 40χρονου για ναρκωτικά

Σοκ στη Χαλκίδα: Άνδρας πιάστηκε "στα πράσα" να ερωτοτροπεί με 31χρονη που πάσχει από νοητική στέρηση

Χαλκίδα: Μία συγκλονιστική υπόθεση ξετυλίχτηκε στη Χαλκίδα όπου ένας μεσήλικας φαίνεται πως πιάστηκε να κάνει σεξ με γυναίκα που είχε νοητική στέρηση.

Συνελήφθη ο άνδρας.

Χαλκίδα: Το χρονικό του περιστατικού

Μία σοκαριστική υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ένας άνδρας κατήγγειλε συνάδελφο του σε δομή ΑμεΑ στη Χαλκίδα λέγοντας ότι τον βρήκε να συνευρίσκεται σεξουαλικά με 31χρονη κοπέλα με νοητική υστέρηση, ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία.

Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία όταν έγιναν αντιληπτοί η κοπέλα απομακρύνθηκε τρομαγμένη, ενώ εκείνος συνέχισε να αυτοϊκανοποιείται αναφέρει το tvstar.gr.

Ο 51χρονος άνδρας έχει συλληφθεί, σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Τι έγινε με την γυναίκα.

Πότε έγινε το περιστατικό

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας και αμέσως ενημερώθηκε ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς, στο οποίο ανήκει η δομή της Χαλκίδας, Δημήτρης Δρακάκης .Απευθύνθηκε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας κ.Δημήτρη Προκοπίου, ο οποίος έδωσε εντολή να κινηθεί η νομική διαδικασία.

Μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο κ.Δρακάκης τόνισε πως κινήθηκε αστραπιαία στέλνοντας την υπόθεση στην ελληνική δικαιοσύνη. «Δεν ανέχομαι τέτοια αποκρουστικά, νοσηρά φαινόμενα να συμβαίνουν σε προνοιακή δομή» πρόσθεσε.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share