Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καμπανάκι από τον Θοδωρή Κολυδά: «Χιόνια την 25η Μαρτίου ακόμη και σε αυτά τα μέρη»

Προσοχή και στην παραμονή

23 Μαρτίου 2021 17:37
Καμπανάκι από τον Θοδωρή Κολυδά: «Χιόνια την 25η Μαρτίου ακόμη και σε αυτά τα μέρη»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Καμπανάκι για τον καιρό χτύπησε ο Θοδωρής Κολυδάς, που μίλησε για τις συνθήκες, οι οποίες θα επικρατήσουν τις επόμενες μέρες, και δη την 25η Μαρτίου, ανήμερα της εθνικής επετείου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έμπειρος μετεωρολόγος στο Star, μετά τη σημερινή (23/3) πτώση της θερμοκρασίας και τις βροχές, που σημειώθηκαν, αύριο Τετάρτη (24/3) θα υπάρξει βελτίωση με συννεφιά κατά κύριο λόγο και λίγα φαινόμενα νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ, με βροχές και χιονοπτώσεις κατά τόπους

Θοδωρής Κολυδάς: Ο καιρός της 25ης Μαρτίου

Αναφορικά με την 25η Μαρτίου, όμως, παρά τις γενικά βελτιωμένες συνθήκες, θα υπάρξουν περιοχές της κεντρικής Ελλάδας, ακόμη και σε χαμηλό υψόμετρο, με χιονόνερο, βροχές και χιονοπτώσεις, τη στιγμή που αυτές έχουν φτάσει μέχρι και στην Πάρνηθα.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

Κακοκαιρία: Συνεχίζονται οι βροχές, έρχονται και χιόνια - Πτώση θερμοκρασίας μέχρι και 10 βαθμούς

Κακοκαιρία: Συνεχίζεται ο άσχημος καιρός σ' όλη την χώρα και η εικόνα αυτή θα συνεχιστεί για όλη την ημέρα!

Συγκεκριμένα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα συνεχίσει να βρέχει όλη την μέρα, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές.

Επιπλέον οι σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και Ιόνιο καθώς και στις παράκτιες περιοχές τους, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα προς το βράδυ θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Ενισχυμένοι θα είναι οι βόρειοι άνεμοι στα πελάγη, φτάνοντας πρόσκαιρα κατά τόπους τα 8 μποφόρ και τα 6 μποφόρ στο Ιόνιο.

Στον χάρτη του meteo.gr, παρουσιάζονται οι περιοχές όπου ο άνεμος αναμένεται να ξεπεράσει τα 6 μποφόρ καθώς και η επικρατούσα διεύθυνση του.

Χάρτης για κακοκαιρία περιοχές

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική πτώση στα ανατολικά ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της, οι οποίες κατά τόπους αναμένεται να είναι κατά 6 έως 10 βαθμούς χαμηλότερες από αυτές της Δευτέρας 22/03. Στον χάρτη φαίνεται η μεταβολή της μέγιστης θερμοκρασίας της Τρίτης 23/03 σε σχέση με αυτή της Δευτέρας 22/03.

Κακοκαιρία: Συνεχίζονται οι βροχές, έτχονται και χιόνια

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share