Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θλίψη: Πέθανε ο μικρός Βαγγέλης

Το ιδιαίτερο αντίο από την ομάδα του ΠΑΟΚ

23 Μαρτίου 2021 12:32
Θλίψη: Πέθανε ο μικρός Βαγγέλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με θλίψη και μεγάλη στεναχώρια, η οικογένεια του ΠΑΟΚ αποχαιρετά ένα μικρό της φίλο που «έφυγε» από τη ζωή.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη, ο οποίος είχε κάνει ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα πριν από λίγα χρόνια, όταν και πήρε συνέντευξη από τον Δημήτρη Πέλκα.

«Βαγγέλη ήσουν και θα είσαι πάντα δίπλα στην ομάδα. Να χαμογελάς όπως πάντα κι εκεί ψηλά. Θα σε προσέχουν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μας», ανέφερε η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Παράλληλα, να σας θυμίσουμε ότι πέθανε και ο Γιώργος Γιαννακόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως ο μικρός Βαγγέλης έπασχε από σπάνια ασθένεια που τον ανάγκαζε να ζει την καθημερινότητά του σε καροτσάκι, ενώ ο ΠΑΟΚ του είχε δώσει την δυνατότητα να γίνει... δημοσιογράφος και να πάρει συνέντευξη από τον Δημήτρη Πέλκα.

Δείτε το βίντεο:

Πέθανε η Ελευθερία Κονδύλη, δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Η διοίκηση της ΕΡΤ, με θλίψη, ανακοίνωσε το θάνατο της Ελευθερίας Κονδύλη. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ΕΡΤ αποχαιρετά με θλίψη τη συνάδελφο Ελευθερία Κονδύλη, η οποία έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 53 ετών, ύστερα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε".

Η Ελευθερία Κονδύλη, από το 1990, εργάστηκε στον διοικητικό, οικονομικό και ενημερωτικό τομέα της ΕΡΤ, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, με επαγγελματισμό και ήθος. "Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους της" καταλήγει η ανακοίνωση.

θάνατος ΕΡΤ

ΕΡΤ - Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΕΡΤ αποχαιρετά με θλίψη τη συνάδελφο Ελευθερία Κονδύλη, η οποία έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 53 ετών, ύστερα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η Ελευθερία Κονδύλη, από το 1990, εργάστηκε στον διοικητικό, οικονομικό και ενημερωτικό τομέα της ΕΡΤ, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, με επαγγελματισμό και ήθος.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share