Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία στην Πάτρα: Οικογένεια έχασε και δεύτερο παιδί μέσα σε 2 χρόνια

Θλίψη!

22 Μαρτίου 2021 14:59
Ανείπωτη τραγωδία στην Πάτρα: Οικογένεια έχασε και δεύτερο παιδί μέσα σε 2 χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα, δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στην οικογένεια του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Μάνου Δασκαλάκη!

Δύο χρόνια μετά το χαμό της κόρης τους, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βρέφος της οικογένειας σε ηλικία 6 μηνών στον ύπνο του.

Ανείπωτη τραγωδία στην Πάτρα

Οι γονείς του το μετέφεραν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πριν από δυο χρόνια το ζευγάρι είχε χάσει την κορούλα του Μαλένα σε ηλικία 3,5 ετών. Να σημειωθεί ότι η οικογένεια έχει ακόμα ένα κοριτσάκι, την Τζωρτζίνα, ηλικίας 7,5 ετών.

Στο νοσοκομείο της Πάτρας 8χρονο κορίτσι με κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι 8 χρονών από την Ηλεία το οποίο έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο κοριτσάκι είναι στην παιδιατρική κλινική μαζί με μια 13χρονη από τη Ναύπακτο και δύο βρέφη περίπου τεσσάρων μηνών.

Την ίδια ώρα, πάντα σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, αποσωληνώθηκε το βρέφος της 23χρονης από τη Δυτική Αχαΐα, το οποίο ήρθε πρόωρα στον κόσμο όταν η μητέρα του νόσησε σοβαρά με κορωνοϊό. Το μοριακό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε το βρέφος, βγήκε αρνητικό. Η μητέρα του παιδιού εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Στη ΜΕΘ Παίδων νοσηλεύεται επίσης και μια 15χρονη από το Αγρίνιο με επιπλοκές στην καρδιά, η οποία πριν τρεις σχεδόν μήνες είχε προσβληθεί από κορωνοϊό. Παράλληλα δείτε και τη δήλωση - "βόμβα" της Πελώνη για το lockdown.

Στο νοσοκομείο της Πάτρας 8χρονο κορίτσι με κορωνοϊό

Πάτρα - Κορωνοϊός: Στην Εντατική 15χρονη με επιπλοκές στην καρδιά

Ένα 15χρονο κορίτσι από το Αγρίνιο, που είχε νοσήσει με κορωνοϊό, βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας COVID του Ρίου, καθώς παρουσίασε οξεία μυοκαρδίτιδα.

Συγκεκριμένα, το κορίτσι μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Αγρινίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας για να εισαχθεί στην Εντατική Παίδων, ώστε να πάρει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. H κατάστασή της είναι σταθερή και δεν έχει χρειαστεί να διασωληνωθεί.

Μάλιστα, οι γιατροί εκτιμούν ότι αν και αυτό το 24ωρο η υγεία της είναι σταθερή το κορίτσι θα διαφύγει τον κίνδυνο, σύμφωνα με το Open. Αυτό είναι το τέταρτο περιστατικό μεταφλεγμονώδους συνδρόμου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ρίου. Τέλος, να τονίσουμε ότι υπάρχει μεγάλη πίεση στο νοσοκομείο της Πάτρας. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τι συνέβη με μαθητή ειδικού σχολείου.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share