Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Ξέσπασε η Τατιάνα Στεφανίδου: «Κάποιοι με στόχευσαν με διάθεση ανθρωποφαγίας»

Απάντησε για τα σχόλια της για το τροχαίο στη Βουλή

22 Μαρτίου 2021 14:21
Ξέσπασε η Τατιάνα Στεφανίδου: «Κάποιοι με στόχευσαν με διάθεση ανθρωποφαγίας»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Τατιάνα Στεφανίδου ξέσπασε μετά τα σχόλια που έγιναν εις βάρος της μετά τα όσα είπε για το βίντεο του τροχαίου στη Βουλή.

Η απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου για το τροχαίο στην Βουλή

«Αυτό που είδατε είναι όλη η αλήθεια, είναι οι αποκαλύψεις και το ρεπορτάζ της εκπομπής από την πρώτη ημέρα που έγινε το τροχαίο. Όταν καταγγείλαμε από την πρώτη στιγμή την παρανομία του υπηρεσιακού δεν υπήρχε το βίντεο. Θέλω να πω το εξής.

Τρεις μέρες ασταμάτητα προσπαθήσαμε να καταγγείλουμε τις εγκληματικές πράξεις, στηλιτεύσαμε την εγκληματική συμπεριφορά του οδηγού του υπηρεσιακού.

Θέλω να ρωτήσω εσάς του νοήμονες ανθρώπους. Υπάρχει περίπτωση ένας δημοσιογράφος την τέταρτη ημέρα να βγει ξαφνικά και όσα υποστήριζε να αποφασίσει να τα ανατρέψει πλήρως;

Κάποιοι, λοιπόν, στοχοποιώντας, με διάθεση ανθρωποφαγίας, με διάθεση διαστρέβλωσης της αλήθειας στα social media, πήραν μια φράση, όσον αφορά την ταχύτητα του βίντεο και όχι της μοτοσυκλέτας και πήραν το δικό μου άγχος, μήπως προβάλλουμε ένα βίντεο που δεν έχουμε ελέγξει, που η ταχύτητά του είναι πιο γρήγορη από την πραγματική. Και κράτησα επιφυλάξεις για το βίντεο για να προστατέψουμε το παιδί.

Κάποιοι με στόχευσαν. Πήραν όσα είπα και έγραψαν: “Η Στεφανίδου λέει ότι φταίει το παιδί”. Εσείς που ξέρετε την αλήθεια, εσείς, σας καλώ να κοινοποιήσετε την αλήθεια. Το βίντεο της αληθείς και όχι το βίντεο της στοχοποίησης, της διαστρέβλωσης και της ανθρωποφαγίας. Αυτά».

«Κόλαφος» η Χειλουδάκη κατά της Στεφανίδου: «Ζέχνεις σκ@τίλα και σαπίλα! Ούτε τη ροχάλα μας δεν αξίζεις μωρή!» (photo)

«Κόλαφος» ήταν η Τζένη Χειλουδάκη κατά της Τατιάνας Στεφανίδου για την οποία μίλησε με σκληρά λόγια οργής αποκαλώντας την «Σκατιάνα». Η Τζένη την έχει «περιποιηθεί» και άλλες φορές στο παρελθόν αποκαλώντας την, μεταξύ, των άλλων χαρακτηρισμών, ξεφτιλισμένη και… απατημένη!

Δείτε τι έγραψε στο facebook:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share