Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Έκρηξη σε συνεργείο αυτοκινήτων - Στο νοσοκομείο 35χρονος (Video)

Η φωτιά επεκτάθηκε σε κουζίνα διαμερίσματος

22 Μαρτίου 2021 14:07
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Έκρηξη σε συνεργείο αυτοκινήτων - Στο νοσοκομείο 35χρονος (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πυρκαγιά ξέσπασε, μετά από έκρηξη, σε συνεργείο αυτοκινήτων που βρίσκεται κοντά στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Ενώ, τραγωδία είχαμε τις προηγούμενες ημέρες με τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή Ξυλάδικα.

Η φωτιά που ξεκίνησε από το εσωτερικό του συνεργείου επεκτάθηκε στην κουζίνα διαμερίσματος του πρώτου ορόφου. Δυνάμεις της πυροσβεστικής με πέντε οχήματα επιχείρησαν για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μεταφέρθηκε με εγκαύματα στα χέρια και στο πρόσωπο ένας 35χρονος υπάλληλος του συνεργείου αυτοκινήτων, μετά από φωτιά που ξέσπασε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από έκρηξη σε δεξαμενές υγραερίου σε συνεργείο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Ταντάλου.

Την στιγμή της έκρηξης εντός του συνεργείου βρίσκονταν ένας υπάλληλος και δύο ακόμη στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Σύμφωνα με τη voria.gr, η φωτιά φαίνεται να ξέσπασε εντός του συνεργείου κατά τη διάρκεια εργασιών. Από το περιστατικό φέρεται να προκλήθηκε μικρή έκρηξη που προκάλεσε τον τραυματισμό του 35χρονου εργαζόμενου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο φέροντας ελαφρά εγκαύματα στα χέρια.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο πατέρας του ιδιοκτήτη του συνεργείου, «ακόμα δεν έχουμε καταλάβει. Ήταν στο πίσω μέρος. Ακούσαμε ένα μπαμ σε εργασία που έκανε ένας από τους υπαλλήλους».

Πρόσθεσε πως ο 35χρονος δεν φέρει τραύματα στο πρόσωπο ή στο υπόλοιπο σώμα, αλλά στα χέρια. «Αισιοδοξούμε ότι θα είναι όλα καλά. Τηρούμε όλους τους κανόνες. Μας φαίνεται πολύ παράξενα πώς έγινε αυτό, τι φταίει. Το παιδί πάνω από όλα μάς ενδιαφέρει». Εντός του συνεργείου βρίσκονταν τέσσερα άτομα, ο ίδιος, ο γιος του και ιδιοκτήτης του συνεργείου και δύο υπάλληλοι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share