Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αποκαλύψεις Ακρίτα για Λιγνάδη: «Βρέθηκαν σπίτι του άδειες παραμονής ανηλίκων αλλοδαπών...» (photo)

«Καλά κάνει ο Λιγνάδης και προσεύχεται στο κελί του...»

22 Μαρτίου 2021 11:28
Αποκαλύψεις Ακρίτα για Λιγνάδη: «Βρέθηκαν σπίτι του άδειες παραμονής ανηλίκων αλλοδαπών...» (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου η Realnews είχε δημοσίευμα για τον Δημήτρη Λιγνάδη που έγραφε: «Ο Λιγνάδης τώρα προσεύχεται». Ενώ, έξι νέες καταγγελίες εις βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή ήρθαν στο φως. Μια από τις πιο σοκαριστικές που φιλοξενήθηκαν στην εφημερίδα Μπαμ είναι αυτή ενός πρώην 17χρονου άντρα.

Δημοσίευμα εφημερίδας Realnews για υπόθεση Λιγνάδη

Η Έλενα Ακρίτα το σχολίασε μέσω facebook γράφοντας και αποκαλύπτωντας συγχρόνως:

«Καλά κάνει ο Λιγνάδης και προσεύχεται στο κελί του. Από τη στιγμή που βρέθηκαν σπίτι του άδειες παραμονής ανηλίκων αλλοδαπών που ίσως οδηγήσουν σε κύκλωμα trafficking, ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν τον σώζει.
Αλήθεια, που βρίσκονται τώρα αυτά τα ανήλικα;»

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Η μέθοδος που ακολουθούσε ο σκηνοθέτης για να αποπλανεί τα θύματά του (Video)

Ο δικηγόρος των φερόμενων ως θυμάτων στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή T-Live και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μέθοδο που ακολουθούσε ο σκηνοθέτης για να αποπλανεί τα θύματά του.

O Ιωάννης Βλάχος εκπροσωπεί δύο από τους μηνυτές του Δημήτρη Λιγνάδη και στις νέες δηλώσεις του, λίγο καιρό μετά τα ευρήματα της αστυνομίας στο σπίτι του σκηνοθέτη, αναφέρθηκε στις κινήσεις του για να έρθει σε επαφή με τα θύματά του.

Η μέθοδος του Δημήτρη Λιγνάδη

Ο κ. Βλάχος είπε χαρακτηριστικά: «Αποδεικνύεται από αυτό το υλικό που ήρθε δημοσιογραφικά στο φως της δημοσιότητας ότι καρμπόν δεν ήταν οι μηνύσεις, αλλά η μέθοδος προσέγγισης, η οποία σε σειρά πολλών ετών είναι σχεδόν πανομοιότυπη.

Δηλαδή ακολουθείται μία μεθοδολογία, είναι η προσέγγιση, η παραπλάνηση, η αποπλάνηση. Η προσέγγιση, ειδικά στα θύματα, που γινόταν σε δημόσιο χώρο, όπως στις περιπτώσεις που εκπροσωπώ εγώ ο ίδιος ήταν δημόσια, μετά ακολουθούσε η παραπλανητική υπόσχεση και μετά η αποπλάνηση που ήταν η ολοκλήρωση της πρόθεσης. Αποδείχτηκε λοιπόν ότι οι δικαστές γνώριζαν και πολύ ορθώς αποφάσισαν».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share