Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στη Ζάκυνθο: 45χρονος αυτοπυροβολήθηκε με ξένο όπλο πάνω σε τσακωμό

Ασύλληπτη τραγωδία!

21 Μαρτίου 2021 13:40
Θρίλερ στη Ζάκυνθο: 45χρονος αυτοπυροβολήθηκε με ξένο όπλο πάνω σε τσακωμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 20/3 στην περιοχή Κερί της Ζακύνθου, όταν ένας 45χρονος άνδρας προκάλεσε επεισόδιο στο σπίτι ενός 82χρονου. Οι δυο τους είχαν διαφορές και πάνω στον καυγά προσπάθησε να σπάσει ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο εκπυρσοκρότησε και τον σκότωσε.

Ζάκυνθος: Όλες οι πληροφορίες για το τραγικό περιστατικό

Συγκεκριμένα, το τραγικό περιστατικό συνέβη στην ορεινή τοποθεσία Μυζήθρες, όπου βρίσκεται ένα μικρό σπίτι ιδιοκτησίας του 82χρονου στον οποίο ο 45χρονος έπρεπε να καταβάλει χρηματική αποζημίωση βάσει δικαστικής απόφασης. Εκεί άρχισαν να τσακώνονται με αποτέλεσμα ο 45χρονος να βγαίνει εκτός εαυτού.

45χρονος αυτοπυροβολήθηκε στη Ζάκυνθο

Μάλιστα άρπαξε ένα δίκαννο του ηλικιωμένου και άρχισε να το χτυπάει δυνατά στο πάτωμα και στον τοίχο προσπαθώντας να το σπάσει. Όμως, το όπλο ήταν γεμάτο και εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα τα σκάγια να βρουν στο αριστερό πόδι τον 45χρονο και να κόψουν τη μηριαία αρτηρία προκαλώντας αιμορραγία.

Φίλοι του θύματος. τον μετέφεραν με αυτοκίνητο στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου όμως διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του. Ο 45χρονος άφησε ορφανά δυο παιδιά ηλικίας 10 και 3 χρόνων που είχε αποκτήσει με την 33χρονη σύζυγό του. Ο 82χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου κατηγορούμενος για πλημμελή φύλαξη οπλισμού. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για μια ακόμα τραγωδία που σόκαρε!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share