Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Υπόθεση Λιγνάδη: «Όταν άκουσε ότι είμαι παρθένος...» - Σοκαριστική μαρτυρία πρώην 17χρονου που αποπειράθηκε να βιάσει ο σκηνοθέτης (Video)

Έξι νέες καταγγελίες εις βάρος του - Οι καταθέσεις «φωτιά» και τα πειστήρια

21 Μαρτίου 2021 13:12
Υπόθεση Λιγνάδη: «Όταν άκουσε ότι είμαι παρθένος...» - Σοκαριστική μαρτυρία πρώην 17χρονου που αποπειράθηκε να βιάσει ο σκηνοθέτης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Έξι νέες καταγγελίες εις βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή έρχονται στο φως σήμερα. Μια από τις πιο σοκαριστικές που φιλοξενήθηκαν στην εφημερίδα Μπαμ είναι αυτή ενός πρώην 17χρονου άντρα.

Η εξομολόγηση του πρώην 17χρονου για την απόπειρα βιασμού του από τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Η απόπειρα βιασμού συνέβη το 1989, ήμουν 17,5 ετών, επρόκειτο να δώσω εξετάσεις και Εθνικό Θέατρο τον Σεπτέμβριο.

Είχα έναν συμμαθητή στην Γ' λυκείου που μου είπε ότι ένας φίλος του ήξερε το Δημήτρη Λιγνάδη. Τότε ο πατέρας του, Τάσος, ήταν στο Εθνικό.

Με ρώτησε αν ήθελα να κλείσω ένα ραντεβού με τον ηθοποιό μήπως μεσολαβήσει για να περάσω τις εξετάσεις στο Εθνικό. Του είπα ναι και τότε έδωσε ένα σταθερό τηλέφωνο. Τον κάλεσα και κανονίσαμε να συναντηθούμε τον Αύγουστο του 1989.

Δεν ήθελε να βρεθούμε σε κάποιο δημόσιο χώρο π.χ. σε κάποιο καφέ αλλά σε ιδιωτικό μέρος. Οπότε του είπα να έρθει από το διαμέρισμά μου. Με το που μπήκαμε στο διαμέρισμα και αφού είπαμε κάποιες τυπικές κουβέντες για να σπάσει ο πάγος με ρώτησε αν έχω σεξουαλικές εμπειρίες. Όταν άκουσε ότι είμαι παρθένος του άναψαν τα λαμπάκια που λένε.

Όταν κατάλαβα ότι πάει να με βιάσει αντέδρασα ρίχνοντάς του μία μπουνιά. Τότε αυτός σηκώθηκε, με άφησε και φανερά εκνευρισμένος έλεγε κουβέντες του τύπου "Εσύ χάνεις, δεν θα περάσεις" και τα λοιπά».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι Αρχές μετά από νέα έρευνα στους προσωπικούς χώρους του σκηνοθέτη, βρήκαν πάρα πολλά στοιχεία.

Επίσης, ο δικηγόρος των φερόμενων ως θυμάτων στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, είχε μιλήσει το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή T-Live και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μέθοδο που ακολουθούσε ο σκηνοθέτης για να αποπλανεί τα θύματά του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share