Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Ξύλο και τραυματίες σε επεισόδια μεταξύ οπαδών!

Αιματηρό επεισόδιο το βράδυ του Σαββάτου!

21 Μαρτίου 2021 07:45
Θεσσαλονίκη: Ξύλο και τραυματίες σε επεισόδια μεταξύ οπαδών!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το βράδυ του Σαββάτου, σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο μεταξύ οπαδών στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, έξω από το γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" του Άρη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο επεισόδιο έλαβαν μέρος δεκάδες άνθρωποι, αρκετοί από τους οποίους κρατούσαν τσεκούρια, μαχαίρια, πυρσούς και αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ. Τουλάχιστον δέκα άτομα τραυματίστηκαν, αλλά τα περισσότερα αποχώρησαν από το σημείο με δικά τους μέσα, μόνο ένας μεταφέρθηκε με τραύματα στο κεφάλι σε ιδιωτική κλινική.

Θεσσαλονίκη: Τι αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες;

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 22.00, όταν ομάδα περίπου 50 ατόμων έφτασε στην περιοχή και άρχισε να προκαλεί φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα περιμετρικά του "Κλ. Βικελίδης". Άλλοι άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί τους αντιλήφθηκαν και κινήθηκαν προς το μέρος τους με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν συμπλοκές.

Για δέκα λεπτά στην περιοχή επικρατούσε πανδαιμόνιο, ανέφεραν οι αυτόπτες μάρτυρες. Όταν έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις, οι συμμετέχοντες στο επεισόδιο είχαν εξαφανιστεί.

Όπως ανέφεραν από αστυνομικές πηγές, ζημιές προκλήθηκαν σε περισσότερα από δέκα αυτοκίνητα. Τουλάχιστον ένα όχημα κάηκε από ρίψη πυρσού ή μολότοφ. Αστυνομικοί κατάσχεσαν πολεμοφόδια τα οποία εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση, ενώ εξετάζονται βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια είδηση που συγκλόνισε την κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share