Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Εύβοια: Αυτοκτόνησε 35χρονος που ήταν θετικός στον κορωνοϊό

Ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού!

20 Μαρτίου 2021 12:15
Τραγωδία στην Εύβοια: Αυτοκτόνησε 35χρονος που ήταν θετικός στον κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρωί του Σαββάτου, νεκρός εντοπίστηκε στον Θεολόγο Εύβοιας, από τη σύζυγο και τον αδερφό του, ένας 35χρονος. Ο άτυχος άνδρας είναι αλβανικής καταγωγής και ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 35χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο, ενώ ίδιες πηγές αναφέρουν πως αισθανόταν τύψεις, επειδή έφερε τον ιό στο σπίτι του.

αυτοκτονία Εύβοια

Πρόκειται για έναν οικογενειάρχη, πατέρα μιας μικρούλας, που διέμενε αρκετά χρόνια στο χωριό του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια ακόμα τραγωδία που συγκλόνισε.

Νεκρός βρέθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας μέσα στο αυτοκίνητο του

Ακόμη ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη όπου αυτή την φορά βρέθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του. Σημειώνεται ότι σήμερα Παρασκευή 19 Μαρτίου και συγκεκριμένα πριν λίγες ώρες βρέθηκε ο ψαράς που είχε χαθεί από το απόγευμα της Πέμπτης με αποτέλεσμα να βρεθεί νεκρός.

Βρέθηκε νεκρός ένας άντρας.

Το χρονικό του περιστατικού

Το μεσημέρι της Παρασκευή 19 Μαρτίου νεκρός βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του ένας άνδρας στην Κρήτη, σημαίνοντας συναγερμό στις τοπικές αρχές. Τον άτυχο άνδρα εντόπισε περαστικός που ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία.

Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι όταν περαστικός είδε έναν 75χρονο να είναι χωρίς τις αισθήσεις του σε ένα αυτοκίνητο στη θέση του οδηγού στο Πεντομόδι.

Αμέσως ειδοποιήσει τις αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Την ίδια ώρα, κλήθηκε και η αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας είχε προβλήματα υγείας και το πιο πιθανό σενάριο είναι ο θάνατός του να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share