Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Τροχαίο στη Βουλή: Σάλος με το σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου - «O Iάσονας έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα;»

Σφοδρές αντιδράσεις προκλήθηκαν στο Twitter

19 Μαρτίου 2021 19:10
Τροχαίο στη Βουλή: Σάλος με το σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου - «O Iάσονας έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα;»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τροχαίο στη Βουλή: Σωρεία αντιδράσεων έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το σχόλιο της παρουσιάστριας Τατιάνας Στεφανίδου σχετικά με την «ταχύτητα» του άτυχου 23χρονου Ιάσονα που έχασε τη ζωή του κατά το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή με αυτοκίνητο της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έθεσε, όπως είπε, ερώτημα σχετικά με την ταχύτητα που βλέπουμε το βίντεο, αλλά και την ταχύτητα με την οποία κινούνταν ο Ιάσονας.

Συγκεκριμένα είπε:

“Εγώ θέλω να θέσω ένα ερώτημα για την ταχύτητα που βλέπουμε το βίντεο. Δηλαδή, τι εννοώ. Είναι η πραγματική ταχύτητα του βίντεο; Γιατί το ρωτώ; Γιατί βλέπουμε ότι το αυτοκίνητο το υπηρεσιακό, αν δούμε από την αρχή το βίντεο, πάει πολύ αργά, σταματάει αρκετή ώρα περνούν οι άλλοι οδηγοί, στρίβει, το ταξί του έχει παραχωρήσει προτεραιότητα.

Αλλά βλέπω στο βίντεο, ότι πάει χωρίς να σταματήσει καθόλου και με τρομερή ταχύτητα το παιδί και πέφτει επάνω. Και λέω, είναι η σωστή ταχύτητα αυτή; Εγώ θέλω να κάνω και δεύτερες σκέψεις.

Το βίντεο βρέθηκε στα χέρια ενός δημοσιογράφου, ο οποίος λέει κάποιος μας το έστειλε στη θυρίδα μας. Κάποιος επέλεξε να το στείλει στη δική του θυρίδα και το αναρτά.

Δεν είναι ένα βίντεο το οποίο έχει δοθεί από τις αρχές. Δεν έχουμε πάει εμείς ως δημοσιογράφοι, στον άνθρωπο που έχει το βίντεο και το πήραμε από το κινητό του ή από την κάμερά του.

Εγώ θέλω λοιπόν να θέσω ένα ερώτημα για την ταχύτητα που παρακολουθούμε το βίντεο. Γιατί άμα δείτε, δηλαδή πραγματικά. Γιατί το βλέπουμε πολύ αργά στρίβει και το ταξί έχει σταματήσει ενώ ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να πηγαίνει σφαίρα”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πλήθος σφοδρών αντιδράσεων προκλήθηκαν στο Twitter σχετικά με την τοποθέτηση αυτή της παρουσιάστριας για το τροχαίο στη Βουλή.

Ακολουθούν ορισμένες χαρακτηριστικές αναρτήσεις που αφορούν το θέμα:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share