Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Άνθης: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού που καταγγέλλει!

Τι κατέθεσε στην ανακρίτρια

19 Μαρτίου 2021 17:33
Δημήτρης Άνθης: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού που καταγγέλλει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο αρχείο τίθεται η υπόθεση μήνυσης του Δημήτρη Άνθη για βιασμό που υποστηρίζει πως υπέστη από γνωστό ηθοποιό, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για την κατηγορία του βιασμού πριν λίγες ημέρες.

Η τακτική ανακρίτρια περάτωσε την ανάκριση με τυπική κλήση προς τον κατηγορούμενο ηθοποιό καθώς το καταγγελλόμενο αδίκημα φαίνεται να έχει παραγραφεί.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την κατάθεση του 38χρονου μηνυτή, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, δήλωσε πως ο καταγγελλόμενος βιασμός του έγινε τον Μάιο του 2005 και όχι τον Μάιο του 2006 όπως είχε υποστηρίζει αρχικά.

Έτσι, το αδίκημα που αποδίδει στον γνωστό από δημοφιλές σίριαλ ηθοποιό, έχει υποπέσει σε παραγραφή λόγω παρέλευσης 15ετίας.

Η αρχειοθέτηση της δικογραφίας αναμένεται να επικυρωθεί από το δικαστικό Συμβούλιο τις επόμενες ημέρες.

Δημήτρης Άνθης

Ο Δημήτρης Άνθης είχε αναγνωρίσει το τρίτο πρόσωπο που είχε αναφέρει σε συνέντευξη, όπου περιέγραφε τον βιασμό του από γνωστό σκηνοθέτη παρουσία τρίτου ατόμου, ο Νίκος Σ.

«Ορμώμενος από τη συνέντευξη του Νίκου Σ. ήρθα σε επαφή με τον δικηγόρο του γιατί ήθελα να κάνω μία ταυτοποίηση γιατί αναφερόταν σε δύο ανθρώπους που του έκαναν αυτά κι ο ένας από τους δύο παρουσιάστηκε ως θύμα. Ήθελα να ταυτοποιήσω ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο για να μην κατηγορήσω λάθος ανθρώπους. Ήθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος. Από τις περιγραφές κατάλαβα ότι είναι το ίδιο άτομο» είχε δηλώσει ο κ. Άνθης.

Θρίλερ: Αγνοείται ο αδερφός του Δημήτρη Άνθη εδώ και 10 ημέρες

Αγνοείται εδώ και 10 ημέρες, ο αδερφός του Δημήτρη Άνθη, του σεφ που κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίηση τον ηθοποιό Νικόλα Στραβοπόδη.

Ο Ευστάθιος Άνθης είναι 33 ετών, και μένει στην Αγγλία. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, τελευταία φορά εμφανίστηκε στις 5 π.μ. τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στο Burgh Island Hotel στο Bigbury-on-Sea.

Την περασμένη Τρίτη η αστυνομία του Kingsbridge ανέφερε ότι οι έρευνες συνεχίζονται στις βραχώδεις ακτές με σκάφη του Λιμενικού να κάνουν έρευνες και στην θάλασσα αλλά και με την συνδρομή ελικοπτέρου.

Οι πληροφορίες για την εξαφάνιση του αδερφού του Δημήτρη Άνθη

Αγνοείται ο αδερφός του Δημήτρη Άνθη εδώ και 10 ημέρες

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share