Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στο Αγρίνιο: Εισέβαλαν σε σχολείο και προκάλεσαν αρκετές ζημιές - "Έβαλαν" φωτιά και στην ελληνική σημαία

Έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για τον εντοπισμό των βανδαλιστών

19 Μαρτίου 2021 10:33
Σοκ στο Αγρίνιο: Εισέβαλαν σε σχολείο και προκάλεσαν αρκετές ζημιές -

Αγρίνιο: Συναγερμός σήμανε στο Αγρίνιο όταν εισέβαλαν σε ένα σχολείο ορισμένα άτομα και προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές όπου και έκαψαν την ελληνική σημαία.

Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλονίκη ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα στον 3ο όροφο όπου διέμενε μία νεαρή κοπέλα με το κατοικίδιο της αλλά ευτυχώς δεν έπαθε κάτι με αποτέλεσμα να σπεύσουν άμεσα στο σημείο οι Αρχές αλλά και η Πυροσβεστική.

Μεγάλες ήταν οι ζημιές.

Αγρίνιο: Το χρονικό του περιστατικού

Την Πέμπτη 18 Μαρτίου στις 22:30 το βράδυ σημειώθηκε ένα ακόμη περιστατικό βανδαλισμού στο Αγρίνιο, όταν άγνωστα άτομα εισήλθαν στο 6ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης και προκάλεσαν μεγάλες φθορές.

Συγκεκριμένα, οι δράστες διέρρηξαν παράθυρο του σχολείου και αφού εισήλθαν στον χώρο έκαψαν βιβλία, έσκισαν την ελληνική σημαία και έγραψαν με σπρέι συνθήματα στους τοίχους κατά της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το karvasaras.gr, για το περιστατικό ειδοποιήθηκε το βράδυ η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου που έσπευσε στο σημείο και έσβησε τη φωτιά, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου που αναζητεί τους δράστες.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Μεγάλη πυρκαγιά στην Θέρμη (Video)

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του GRTimes.gr, η φωτιά ξεκίνησε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε αποθήκη με κολώνες του ΔΕΔΔΗΕ, ιδιοκτησίας εργολάβου.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν για την κατάσβεση της, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Ενώ, τραγωδία είχαμε τις προηγούμενες ημέρες με τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή Ξυλάδικα

Εδώ και λίγη ώρα σπίτια στο χωριό Ταγαράδες έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της ΕΛΑΣ που έχουν απαγορεύσει την κυκλοφορία των οχημάτων για λόγους ασφαλείας, αλλά και η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share