Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Tροχαίο στην Λιοσίων: Bίντεο ντοκουμέντο με την κλεμμένη BMW να παρασύρει δύο μοτοσικλετιστές

Η τρελή πορεία του κλεμμένου ΙΧ

19 Μαρτίου 2021 09:29
Tροχαίο στην Λιοσίων: Bίντεο ντοκουμέντο με την κλεμμένη BMW να παρασύρει δύο μοτοσικλετιστές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχαίο στη Λιοσίων: Απίστευτες είναι οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το τροχαίο που προκλήθηκε την Πέμπτη 18/03 το μεσημέρι στην Λιοσίων, καταδιωκόμενο κλεμμένο ΙΧ από την Ελληνική Αστυνομία, στο οποίο από καθαρή τύχη δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Πιο συγκεκριμένα όλα έγιναν λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι στο ύψος του αριθμού 172 στη Λιοσίων όταν ο οδηγός της κλεμμένης BMW ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να ξεφύγει από τις Αρχές, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να καταλήξει πάνω σε διερχόμενους μοτοσικλετιστές. Παράλληλα δείτε πως έκλεψε το αυτοκίνητο ο δράστης.

Σημειώνεται ότι το όχημα είχε κλαπεί στιγμές νωρίτερα από πλυντήριο αυτοκινήτων στα Λιόσια. Ο ιδιοκτήτης του είχε GPS και εντόπισε το όχημα στην περιοχή του Συντάγματος, απ' όπου αστυνομικοί ξεκίνησαν την καταδίωξη, μέχρι την οδό Λιοσίων. Οι εικόνες που προβλήθηκαν σήμερα το πρωί από την τηλεόραση του Mega από τη στιγμή του τροχαίου προκαλούν σοκ.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το τροχαίο στην Λιοσίων:

«Σήμερα και περί ώρα 13:08 πολίτης ενημέρωσε την Αστυνομία ότι, μέσω συστήματος GPS, εντόπισε όχημα ιδιοκτησίας του, που είχε κλαπεί από την οδό Οδυσσέα Ελύτη στα Άνω Λιόσια, να κινείται στην οδό Λιοσίων.

Στο σημείο, με εντολή του Κέντρου Άμεσης Δράσης, μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν το όχημα, πλην όμως στη θέα τους ο οδηγός, για να αποφύγει τη σύλληψη, ανέπτυξε ταχύτητα με κατεύθυνση τις Τρεις Γέφυρες.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος συγκρούσθηκε με 2 μοτοσυκλέτες. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά οι οδηγοί των μοτοσυκλετών (άνδρας και γυναίκα). Τραυματίστηκε επίσης ελαφρά και επιβάτιδα λεωφορείου, το οποίο ακινητοποιήθηκε απότομα για να μην συγκρουσθεί με το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο δράστης συνελήφθη. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Γεννηματάς. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Ενημερώθηκε σχετικά η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής για τις δικές της ενέργειες».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share