Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τροχαίο έξω από τη Βουλή - Συγκινούν τα άτομα που έλαβαν την καρδιά του άτυχου Ιάσωνα: "Έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή"

Απίστευτα τα λόγια τους

18 Μαρτίου 2021 23:54
Τροχαίο έξω από τη Βουλή - Συγκινούν τα άτομα που έλαβαν την καρδιά του άτυχου Ιάσωνα:

Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Μεγάλη είναι η συγκίνηση για την κίνηση που έκανε η οικογένεια του άτυχου Ιάσωνα όταν έχασε την ζωή του στο τροχαίο έξω από τη Βουλή με αποτέλεσμα να δωρίσουν τα όργανα του.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια του άτυχου Ιάσωνα έσωσε άλλες δύο ζωές με τα όργανα που δώρισε όπου πρόκειται για δύο γυναίκες που έψαχναν για καιρό όργανα.

Μεγάλες οι εξελίξεις.

Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Τα λόγια της συζύγου του άνδρα που έλαβε την καρδιά του Ιάσωνα

Μετά την κίνηση που έκανε η οικογένεια του άτυχου Ιάσωνα και δώρισε τα όργανα του παιδιού της, η γυναίκα του ανθρώπου που έλαβε την καρδιά του 23χρονου έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για αυτή την πράξη και πως τους άλλαξε τη ζωή.

«Έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Έχουμε περάσει έξι πολύ δύσκολα χρόνια, με άγχος, στεναχώρια, πολύ κούραση, που δεν χάσαμε ποτέ όμως την ελπίδα, την αισιοδοξία, το χαμόγελό μας. Νομίζω αυτό μας έκανε πιο δυνατούς», αναφέρει στον Alpha η σύζυγος.

«Το μεγαλείο αυτής της χαροκαμένης οικογένειας είναι παράδειγμα προς μίμηση γιατί η μνήμη των αγαπημένων μας δίνοντας νέα ζωή παραμένει ζωντανή και αξιομνημόνευτη» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η γυναίκα, στέλνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια.

Επιτυχείς μεταμοσχεύσεις έχουν ήδη γίνει σε δύο γυναίκες, ενώ τουλάχιστον έξι άνθρωποι θα ζήσουν χάρη στον άτυχο Ιάσωνα.

Τροχαίο στη Βουλή: Εκτός Τροχαίας ο τροχονόμος που μίλησε απρεπώς στον διανομέα! (Video)

Τροχαίο στη Βουλή: Έκτος Τροχαίας είναι πλέον ο τροχονόμος που καταγράφεται σε βίντεο να μιλά απρεπώς στον διανομέα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου μπροστά στη Βουλή, με θύμα τον 23χρονο Ιάσονα.

Με εντολή του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής έχει διαταχθεί σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τον τρόπο που ενήργησε την ώρα του τροχαίου και σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ αποφασίστηκε να μετακινηθεί από την Τροχαία Αθηνών σε αστυνομικό τμήμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share