Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Έφυγε" από τη ζωή ο χορευτής και χορογράφος, Βαγγέλης Παππάς

Θρήνος...

18 Μαρτίου 2021 19:18

Θάνατος: Θρήνος επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο διότι έφυγε από την ζωή ο χορευτής και χορογράφος Βαγγέλης Παππάς ο οποίος είχε συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα.

Σημειώνεται ότι "έφυγε" από τη ζωή ο δημοσιογράφος Στέφανος Μεσσήνης σε ηλικία 78 ετών όπου αρκετοί εξέφρασαν τη θλίψη του για εκείνον.

Μεγάλος θρήνος.

Θάνατος: Ποιος ήταν ο Βαγγέλης Παππάς

Ο Βαγγέλης Παππάς ήταν ένας από τους πρώτους Έλληνες χορευτές όπου απεβίωσε και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Εκείνος ήταν ηθοποιός, χορευτής και χορογράφος όπου και είχε συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της ελληνικής σκηνής.

Ο Βαγγέλης Παππάς είχε συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Καστρινό, Φλερύ, Σειλινό και Μεταξόπουλο. Την είδηση του θανάτου του, έκαναν γνωστή, τα παιδιά του μέσω αναρτήσεων τους στα social media.

Πριν από 3 χρόνια, ο Βαγγέλης Παππάς είχε αποκαλύψει τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο από το 2012. Ο γιος του Βαγγέλη Παππά ζήτησε από τον κόσμο που επιθυμεί αντί για στεφάνια να κάνει δωρεά στο Make A Wish.

'Έφυγε' από τη ζωή.

Η ανακοίνωση του θανάτου του

«Καλημέρα σήμερα έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ θα θέλαμε αντί για στεφάνια να κάνετε κατάθεση ότι ποσό μπορείτε έστω και 1€ στο MAKE A WISH για τα παιδάκια που δίνουν τον δικό τους αγώνα. Ευχαριστώ πολύ και να σας έχει ο θεός καλά. Σε κάθε κατάθεση θα πρέπει να αναφέρετε στην αιτιολογία ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΠΠΑ και το καταθετήριο θα πρέπει να προωθείτε στο email: [email protected] για να εντοπίσουμε την κατάθεση, ώστε να στείλουμε απόδειξη και ευχαριστήριο στον δωρητή», έγραψε ο Κώστας Παππάς.

"Έφυγε" από τη ζωή ο Art Director, Δημήτρης Φωτόπουλος

Θάνατος: Θλίψη επικρατεί για τους συνεργάτες και την ομάδα της Εφημερίδας των Συντακτών διότι "έφυγε" ξαφνικά ο Art Director της εφημερίδας Δημήτρης Φωτόπουλος.

Σημειώνεται ότι θρήνος επικρατεί για τον νεαρό δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ διότι έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 58 ετών από τον κορωνοϊό.

Θάνατος: Ποιος ήταν ο Δημήτρης Φωτόπουλος

«Πάγωσαν» όσοι είχαν συνεργαστεί μαζί του όταν αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (15.03.2021) μάθαιναν ότι ο Δημήτρης Φωτόπουλος, ένας από τους πιο γνωστούς Art Director στην Ελλάδα, πέθανε ξαφνικά.

Ο Δημήτρης Φωτόπουλος μεταφέρθηκε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας σε ιδιωτικό νοσοκομείο με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Λίγες ώρες αργότερα γινόταν γνωστός ο θάνατός του.

Τη θλιβερή είδηση μετέδωσε η Εφημερίδα των Συντακτών, όπου εργαζόταν τον τελευταίο καιρό ο Δημήτρης Φωτόπουλος.

Η ανακοίνωση της Εφημερίδας των Συντακτών

«Σοκ και θλίψη στην οικογένεια της «Εφ.Συν.», καθώς το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά ένας δικός μας άνθρωπος: ο Δημήτρης Φωτόπουλος, ο Art Director της Εφημερίδας μας και η ψυχή των πρωτοσέλιδών μας», ανέφερε η εφημερίδα.

Ο Δημήτρης Φωτόπουλος ήταν από τους καλύτερους και πιο γνωστούς Art Directors στην Ελλάδα. Είχε δουλέψει σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά. Τα τελευταία χρόνια είχε περάσει από τη «Νέα Σελίδα», τον «Επενδυτή» και τον «Ελεύθερο Τύπο», με τελευταίο σταθμό την «Εφημερίδα των Συντακτών», όπου ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο για να ανασχεδιάσει την εφημερίδα.

Είχε επίσης την επιμέλεια βιβλίων-προσφορών που συνόδευαν τη Σαββατιάτικη έκδοση. Πιο πρόσφατες δουλειές του, τα βιβλία-αφιερώματα στον Άλκη Αλκαίο και στον Δημήτρη Χορν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share