Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα 3ου ορόφου (Video)

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ηλικιωμένος

18 Μαρτίου 2021 13:36
Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα 3ου ορόφου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί σε διαμέρισμα στην άνω πόλη της Θεσσαλονίκης, σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ενώ, τραγωδία είχαμε τις προηγούμενες ημέρες με τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή Ξυλάδικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου μετέδωσε το MEGA η φωτιά ξέσπασε στον 3 όροφο της πολυκατοικίας σε διαμέρισμα όπου διέμενε μια νεαρή κοπέλα με το κατοικίδιό της. Περαστικός είδε τους πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από το διαμέρισμα και άμεσα ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης στο διαμέρισμα επί της οδού Ολυμπιάδος στη Θεσσαλονίκη επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Σημειώνεται ότι οι καπνοί επεκτάθηκαν και σε διπλανά διαμερίσματα, ωστόσο, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες κανείς δεν τραυματίστηκε.

Στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε ένας ηλικιωμένος που μένει σε διπλανό διαμέρισμα. Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της φωτιάς.

Συναγερμός στη Κορινθία: Γυναίκα "έχασε" τη ζωή της από φωτιά

Φωτιά: Συναγερμός σήμανε στην Κορινθία όταν ξέσπασε φωτιά σε μονοκατοικία με αποτέλεσμα η γυναίκα που διέμενε μέσα σε αυτό να χάσει τη ζωή της.

Σημειώνεται ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ανάσυρση του πτώματος του νεκρού άνδρα που είχε χαθεί στη Πάρνηθα.

Συγκεκριμένα μία ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στην μονοκατοικία της στην Κορινθία με την Πυροσβεστική να είναι στο σημείο.

Μεγάλη φωτιά.

Φωτιά: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα απανθρακωμένη ανασύρθηκε 77χρονη από μονοκατοικία στο χωριό Αλαμάνο στην Κορινθία. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά είχε εκδηλωθεί στο σπίτι λόγω φθοράς σε οικιακές συσκευές, με αποτέλεσμα να εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση βραχυκυκλώματος.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 6 πυροσβέστες, με 3 αυτοκίνητα, ενώ υπήρξε και παρουσία του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας. Η 77χρονη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, με τα ακριβή αίτια του θανάτου της να αναμένεται να διαπιστωθούν, μετά τα όσα προβλέπονται απ’ τη σχετική νομοθεσία.

Προανάκριση διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share