Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Θρίλερ: Αγνοείται ο αδερφός του Δημήτρη Άνθη εδώ και 10 ημέρες

Τελευταία φορά εμφανίστηκε στις 5 π.μ. τη Δευτέρα 8 Μαρτίου

18 Μαρτίου 2021 11:40
Θρίλερ: Αγνοείται ο αδερφός του Δημήτρη Άνθη εδώ και 10 ημέρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγνοείται εδώ και 10 ημέρες, ο αδερφός του Δημήτρη Άνθη, του σεφ που κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίηση τον ηθοποιό Νικόλα Στραβοπόδη.

Ο Ευστάθιος Άνθης είναι 33 ετών, και μένει στην Αγγλία. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, τελευταία φορά εμφανίστηκε στις 5 π.μ. τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στο Burgh Island Hotel στο Bigbury-on-Sea.

Την περασμένη Τρίτη η αστυνομία του Kingsbridge ανέφερε ότι οι έρευνες συνεχίζονται στις βραχώδεις ακτές με σκάφη του Λιμενικού να κάνουν έρευνες και στην θάλασσα αλλά και με την συνδρομή ελικοπτέρου.

Οι πληροφορίες για την εξαφάνιση του αδερφού του Δημήτρη Άνθη

Αγνοείται ο αδερφός του Δημήτρη Άνθη εδώ και 10 ημέρες

Ποινική δίωξη σε βάρος του ηθοποιού Νίκου Στραβοπόδη - Διώκεται για βιασμό μετά την καταγγελία του Δημήτρη Άνθη

Μία ακόμη ποινική δίωξη για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος γνωστού ηθοποιού του Νικόλα Στραβοπόδη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Η συγκεκριμένη υπόθεση μπήκε στο εισαγγελικό μικροσκόπιο, έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του ηθοποιού ο 38χρονος Δημήτρης Άνθης. Σύμφωνα με τον μηνυτή, το αδίκημα του βιασμού είχε τελεστεί σε βάρος το 2006.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε διενεργηθεί προανάκριση με εντολή εισαγγελέα. Μάλιστα, ο καταγγελλόμενος Νικόλας Στραβοπόδης, που αρνείται την κατηγορία του βιασμού, κάνοντας λόγο για συναινετικό σεξ με τον μηνυτή του, έχει κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση.

Πλέον, η δικογραφία για την υπόθεση διαβιβάζεται στον ανακριτή, ο οποίος θα διενεργήσει την κυρία ανάκριση και θα καλέσει σε απολογία τον κατηγορούμενο.

Νίκος Στραβοπόδης και Δημήτρης Άνθης

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες δυο πολύ γνωστά ονόματα από το χώρο του θεάτρου αναμένεται να μπουν κι’ αυτά στο κάδρο των καταγγελιών και μάλιστα, η περίπτωση ενός εκ των δυο λέγεται πως σχετίζεται με ανήλικα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share