Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρήτη: «Θαύμα» με το 3χρονο παιδί - Απέκτησε ξανά σφυγμό μετά από δύο ώρες

Απίθανη εξέλιξη - Ποια η κατάστασή του;

17 Μαρτίου 2021 22:45
Κρήτη: «Θαύμα» με το 3χρονο παιδί - Απέκτησε ξανά σφυγμό μετά από δύο ώρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ιατρικό «θαύμα» πραγματοποιήθηκε με το 3χρονο παιδί στην Κρήτη, που θεωρείτο νεκρό, αφού δύο ώρες μετά την είδηση του θανάτου του… απέκτησε ξανά σφυγμό στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost, το 2χρονο παιδί απέκτησε ασθενή σφυγμό γεγονός που σήμανε συναγερμό στις υγειονομικές αρχές.

Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Χάρακα, χωρίς να χάσουν λεπτό, διασωλήνωσαν το παιδί ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ του παρέλαβε και το μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε εξετάσεις ενώ οι πληροφορίες λένε πως ο σφυγμός παραμένει αρκετά ασθενής.

Κρήτη: Το χρονικό του θανάτου και... της ανάστασης του 3χρονου παιδιού

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν σε χωριό του δήμου Αρχανών Αστερουσίων στις 4 περίπου το απόγευμα, όταν ένα παιδί 2 χρονών ετών ξέφυγε της προσοχής των γονιών του την ώρα που βρισκόταν έξω από το σπίτι τους.

Όταν οι γονείς αντιλήφθηκαν την απουσία του ξεκίνησαν μαζί με άλλους συγγενείς να το ψάξουν. Τελικά, λίγη ώρα αργότερα το εντόπισαν μέσα σε ένα βαρέλι με νερό χωρίς τις αισθήσεις του!

Οι ίδιοι οι γονείς το μετέφεραν εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Χάρακα με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το παιδί πνίγηκε. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία που προχώρησε σε αυτοψία στο χώρο όπου βρέθηκε νεκρό το παιδί.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μικρό αγόρι ήταν αβάπτιστο και αποτελούσε το τρίτο παιδί της οικογένειας.

Κρήτη: Μεγάλη μάχη του 19χρονου να μείνει στη ζωή - Μαχαιρώθηκε σε συμπλοκή Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών

Μεγάλη μάχη για να μείνει στη ζωή δίνει ο 19χρονος που μαχαιρώθηκε στα Χανιά, για τον οποίο αποκαλύφθηκε πως δέχθηκε αυτό το χτύπημα σε συμπλοκή οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική, με τις πληροφορίες να αναφέρουν, ότι το επεισόδιο έλαβε χώρα σε επεισόδιο μεταξύ ολιγομελών ομάδων οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και μάλιστα μέρα μεσημέρι!

Κρήτη: Αυτή είναι η κατάσταση του 19χρονου που μαχαιρώθηκε

Ο 19χρονος τραυματίστηκε βαριά, καθώς το χτύπημα με μαχαίρι που δέχτηκε έφτασε μέχρι το μυοκάρδιο και χρειάστηκε να του κάνουν θωρακοτομή.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη. Η Ασφάλεια Χανίων έχει προχωρήσει ήδη σε προσαγωγές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share