Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις για γνωστό πρωταγωνιστή: Νέα κατάθεση στον εισαγγελέα για απόπειρα βιασμού

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες της νέας μαρτυρίας

17 Μαρτίου 2021 19:53
Ραγδαίες εξελίξεις για γνωστό πρωταγωνιστή: Νέα κατάθεση στον εισαγγελέα για απόπειρα βιασμού
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη, καθώς κατατέθηκε νέα κατάθεση στον εισαγγελέα εναντίον του για απόπειρα βιασμού, μετά τις δύο που είχαν ήδη γίνει πραγματοποιηθεί.

Η μαρτυρία, της τρίτης κατά σειρά, γυναίκας η οποία καταγγέλλει τον γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη για απόπειρα βιασμού, τον Αύγουστο του 2014, προστέθηκε στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του και στο επίκεντρό της έχει αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα που δεν έχουν παραγραφεί, τη στιγμή που ο Νίκος Νικολάου απαντά για τις καταγγελίες εναντίον του.

Καταγγελία για βιασμό: Το χρονικό της νέας μαρτυρίας για τον ηθοποιό

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πολύωρη κατάθεση της ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα η μάρτυρας αφηγήθηκε με λεπτομέρειες στις στιγμές, που όπως λέει, έζησε μέσα στο αυτοκίνητο του πρωταγωνιστή το καλοκαίρι του 2014.

Η μάρτυρας φέρεται να υποστήριξε ότι είχε συνάντηση με τον ηθοποιό για να βρει δουλειά και στη συνέχεια, εκείνος της πρότεινε να την πάει στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του. Όμως, την οδήγησε, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει η νεαρή γυναίκα, σε ένα αδιέξοδο στενάκι στο Ψυχικό, όπου κλείδωσε το αυτοκίνητο κι άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω της. Εκείνη, αντιστάθηκε, φωνάζοντας και χτυπώντας χέρια και πόδια ώσπου ο ηθοποιός φέρεται να την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο απειλώντας την πως δεν πρόκειται να της δώσει ποτέ ρόλο.

Ήδη, ο εισαγγελέας έχει στα χέρια του τις καταθέσεις δυο ακόμη γυναικών με την πρώτη να καταγγέλλει τον ηθοποιό για βιασμό, το 2008 και τη δεύτερη για απόπειρα, το 2010.

Νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι στην περίπτωση που τις επόμενες ημέρες το ΣΕΗ δεν προσκομίσει στην Εισαγγελία νέα καταγγελία κατά του ίδιου πρωταγωνιστή ή δεν προκύψουν στοιχεία που να αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα ο αρμόδιος εισαγγελέας θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Έτσι, αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να καλέσει σε ανωμοτί κατάθεση τον δημοφιλή ηθοποιό για να υποβάλει τις έγγραφες εξηγήσεις του ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Αμέσως μετά ο εισαγγελικός λειτουργός θα αξιολογήσει το σύνολο των στοιχείων που έχει συγκεντρώσει προκειμένου να αποφασίσει αν θα προχωρήσει ή όχι στην άσκηση ποινικής δίωξης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share